istanbulluanne Harunnisa Bida baktim da simdi 13 eylül 2018 yazıyor 😀 cok ilginç gerçekten ya bende tereddüt ettm smdi görenlerde var gerci ama bilemedim.
Anneyimm istanbulluanne yok canm nisan ayinin katalogu cikiyor 13 eyluln kataloğunda okul malzemeleri var
istanbulluanne Yenianneyimmm Evet bende baktm su an hayal kırıklığına ugradm 😀 yalnz cidden arkadaslarada attm 2018 eylül katologunda gözüküyor. Ben besik falan yazdm 2017 ekim katologuyla ayni broşür çıktı bi yanlışlık oldu heralde.
istanbulluanne Agg0207 Ya öyleymiş ama facebookta gördüm ben sayfada paylasmislar resmini arkadaslarada attm hatta 2018 eylül yazıyor. Ama ayni katolog 2017 ekimde de varmis. Sanirim yanlislik olmuş. Tamda istedgm besikto 😢
tugbaninmucizesi istanbulluanne canim eltim kullanıyor 1 yaşında çocuğu hala kullanıyor ama en fazla 1 buçuk yasina kadar anca kullanabilir diyor😊
istanbulluanne tugbaninmucizesi Zaten banada 1 senelik lazm en fazla ama sanirim yanlsmis ya gecen senenin kataloguymus o 🙁
istanbulluanne Serap60 Canm el birliğiyle arastirdik yanlis paylaşılmış maalesef 🙁 gecen sene ekim ayinin brosuruymus ama 13 eylül yazmışlar bende heveslenmistim 😔
Patito__ istanbulluanne bn onceki gelisinde almistm erken degil bnce cunku senede bir flan anca geliyor. Ayrica kurulumu kolay ve bekledigimden daha kaliteli tasinabilir sallanir olmasida ck gzl tavsiye ederm yani yatakda hediyeliydi ozmnlr
istanbulluanne Patito__ Yaa alicaktim ama yanlış broşür vermisler nete. Gecen senenin görselini 13 eylül diye paylasmislr. Cok begenmistim bende 🙁
Patito__ istanbulluanne takipte kal cnm yine o donemlerde gelir diye tahmin ediyorum eger olmassa e bebekte biraz dha pahalisi fakat 4yasa kdr kullanilani vr civilde 260 tl ebebekte 300 tl daha buyuk tabi bnlr