istanbulluanne Kızlar ayın 13 unde A101 e 170 liraya tamda benim istediğim besiklerden geliyor. Bizde 6. Buçuk aylık olcaz hemen hemen artk erken mi sizce alsam mi? Ve beşiği gördünüz mü alicak olan var mi aranızda?
istanbulluanne Meryem34 Canm aktuelden baktim ben hic link falan yok broşürün resmini cektim sdce bölgeselse bende tekirdagdaym valla ama istanbulda annemlr var onlara aldırırım.
istanbulluanne iremby Bende netten bakmıştım hatta karşıma çıktı öyle bölgesel mi bilmiyorum ama burda görenler de var hic link falanda almadim 😐
istanbulluanne Deniz2961 Aynen bende küçük istiyorum iste ayni modeli cilekte 900 lir demişlerdi. Yerim yok su anlik 1 yaşına kadar idare eder o sanki
Selocan istanbulluanne geçen sene arkadaşım doğum yaptı ve bu beşikten aldı normalde dışarda fiyatı 300 400 civarı bence kaçırma Kullanışlı bence sallanma özelliği de var
istanbulluanne Yalcingiller Ya canm link falanda almadim hic görenlerde var goremeyenlerde ss aldm ben instgram falan varsa atiyim ordan.
istanbulluanne Silaaa Ben tekirdagdaym canm ama istanbulsa eğer annemler orda onlara aldircam . Nette karsima çıktı hic link falan almadm bende 😒
Harunnisa istanbulluanne yok hayir bende goremedim bebek ürünü hicbirsey gelmiyor gecen senin brosurune bakmis olabikir misin
Harunnisa istanbulluanne canim ya bana instagramdan atar misin ben cok merak ettim.bende bir ufak almak istiyorum istagram hesabim hayattolga kucuk oglan ve kizimin beraber olan fotografi var
Tgcomer istanbulluanne canım beyaz ahşap beşikten bahsediyosan 3 ay önce falan aldım küçük 50*90 ebatları kalıtesi iyi içinde ince bide yatagı var ama ben sunger kestırdım cok alçak oluyodu
istanbulluanne Harunnisa Bida baktim da simdi 13 eylül 2018 yazıyor 😀 cok ilginç gerçekten ya bende tereddüt ettm smdi görenlerde var gerci ama bilemedim.
Anneyimm istanbulluanne nisan katalogu cikiyor bundan ben bulmstum 260 tl ama a101de yatakli diyor da nisan ayinin katalogu