Miray_alparslan Durumlar nasıl kızlar bugn ben camaşırlarını yıkadımm artık başladım hazırlıklara 33+5💕🙈
AyeglGzkaraKarabulut Miray_alparslan bende 35+6 bende daha yeni yıkadım ütülicem gittikçe ağırlaşıyorm dr erken gelecek bu gidişle dedi yoksa heralde hiç yıkamazdım şimdi ütüsü gözümde büyüyor bir çantayı hazırlasaydım
Ayse1608 Miray_alparslan 34 💙 Ben çantamı hazırlamıştım puset örtüsünü ve nevresim takımını da ekim gibi yıkayıp sermeyi düşünüyorum ☺️ 33 günümüz kaldı 🙏
Ayvaaaaaa Miray_alparslan 32+2yim çamaşırları iki hafta önce yıkadım koydum hurca, bugünlerde ütülerim. Bu süreçte banyo küvetiydi, beziydi onları aldım yatağı ve diğerleri henüz gelmedi. Bu süreçte geceleri ağrılar ve uykusuzlukla başetmeye çalışıyorum. Ağrısı sızısı olanlar var mı 😣
Dua Miray_alparslan 33+4 ün ben de canım haftaya başlayacağım el ayak şişmesi bi de sabahları ayağımın altı ağrıyor basamıyorum bi de bacak arasındaki kemikler ağrıyor ama yine şükür ❤️
Ayvaaaaaa Dua o bacak arasındaki kemikler özellikle de sağ bacağımın arası felaket ağrıyor benimde 😵sebebi ne ki onun. Ağrı ne hareket ettiriyor ne de uyutuyor
Miray_alparslan Dua bnde harektsz kalmamaya dikkat ediyorm artık ew işleryle ugrasıyorm kendimi yormuyvk şekilde
Dua Ayvaaaaaa ben uzun süre oturur ya da yatarsam oluyor yürürken geçiyor genelde bence büyüdükleri için baskı oluyor ondan heralde doktora sorayım ama unutmazsam
Deniz2961 Miray_alparslan selam kızlar 36 hftlıgm bel agrım VS var catı agrım yalancı dogum sancıları sanrm mide yanmam en ust safada kıyafetleri utuledım hazır ama daha canta mı hazırlaadm haftaya kontrle gıdelm baklm ilk defa nts ye grcm🙈😍
Haticemustafa Miray_alparslan cok guzel bizde çok sukur 33 un icindeyiz bizde heycanla bekliyoruz ben daha yikamadim bu hafta ici odasi gelcek anca oda gelince yikayabiliyorum ki hemen yerlestirebileyim diye 🤗
Miray_alparslan Haticemustafa bmde cantaya koyucaklrmı yıkadım bizimde daha odamız gelmedi onlar geldgnde başlıycm
Ayvaaaaaa Dua bende özellikle yatarken gece yatakta dönerken ağrım oluyor, doktora sordum ben ama hamilelikte olur diye geçiştirdi gibi geldi bana, sor canım bakalım sana ne diyecekler
Deniz2961 Dua vajına ve vajına kenar kemiklerinde cnm kasık kemiklerin hani hamlarsın ya oyle bir agrı
Gulsunoyku 32+4 çamaşırları yıkayıp utuledim çekmeceye yerleştirdim benim geceliklerim yıkandıktan sonra çanta hazirlicam 36.haftadan sonra
Nurce Miray_alparslan ben de çamaşırlarını yıkadım ütüledim , şimdi odasını hazırlıyorum ..(34+1) allah hepimize güzelce sağlıcakla kullanmayı nasip etsin ekim annişleri 💕🤰🏻
Miray_alparslan Nurce amin cnm bugn yıkadgmda ewi mis kokular kapladı sanki dogmuşda kokusu her yerde aman allhım😂
_mirayinannesi Miray_alparslan doguma 2 hafta kalmis hepsini birden alip yapcaz 😅 kendi geceliklerim falan hazir sadece bebeyinkiler kaldi
Gizem21 Miray_alparslan ben 28. Haftamda herşeyi hazırladım çünkü bn ilk oğlumu 35 haftamda doğuma girdim 😘
dryaras7 Miray_alparslan ben de yıkadım çamaşırlarımızı 😍 ütülerimi yapıcam ❤️ Çantamı hazırlıycam 33 haftalığım ben de 😍