aylinpalaa Sevdebs gyno ferro yazdı doktorum ama mideme aşırı derecede dokunuyor şu an bir şey kullanmıyorum demir ile alakalı
Minnakelifim03 Sevdebs solgar gentle iron demir ilacı. Çok iyi onu kullanabilirsiniz bende onu kullanıyorum
Azra_Mom Sevdebs doğal içeriklimi bilmiyorum oroferon 80 mg kullanıyorum Demir 7 ye kadar düştüğü için hematolojiye gittim o verdi ferplex kullanıyordum öncesinde düşmeye devam etmişti kullanırken o yüzden bunu verdi sanırım bu daha etkili
Annesininbebegi87 aylinpalaa beni de perişan etti o ilaç kullanmıyorum çarşamba başka bisey vermesini isteyeceğim
Askiletotomsu Nurcannnnnn gece yatmadan önce faydası yok diye biliyorum da .yani daha az faydalı … Maksimum fayda yerine
Ceylincal Fatos91 23. haftanın içindeyken başladım 🙂 bende gün içine bir yerlere sıkıştırmaya çalışıyorum. 2 saat önce ve sonra kuralına uyabilmek için
Ceylincal Fatos91 2 saat önce ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanmıyorum ayrıca kafein içeren içeceklerde içmiyorum. Hem doktorum hemde eczacım bu şekilde kullanmamı söyledi
Minnakelifim03 Deletedmom622772 evet doktorum önerdi 17 mg demir içeriyor. Brd degeri %121 emilimi yüksek bi ilac