Passion_ bunların her modeli kullanıcı aradığı özellikler egmre değişkenlik görüsyeriyor o uüzden çoşu modeline bak kendininkine ugun olanı bul deridm stokke ve mimaya gekimce ben mima xari kullandım ve görüntüden başka hiç ama hiç artııs yok ama eksilere helince 1000 tane örnek vereyim deri olduğu için çok çabuk aşınıyor, kesinlikle portatif değil, iki parça kaylanıyor, bagajda bayaaaa büyük yer kaplıyor, arabanın oturma kısmını çok küöük parçalar yerimd etutuır o yüzden aşırı sallanıyor resmen yolda titrete titreye gidiyor, tüm bunların yanında bir kça şeydaha rahat rahat sayarım ve bence en berbat yanı da fiyatı çünkü kesinlikle haketmiyor mima kulanıcılaeın yizde yüzü görüntüsüne para vermiştir çğnkü başka bir artı yönü yok ben 7 bebek arabası değiştirdim, sırayla ; concord neo, mamas papas urbo2, bagi xero, doona, mamas papas ocarro, mima xari, quinny zapp flex plus en çok menun kaldıklarım ocarro ve quinny di. Ocarronun tek kötü ynaı var oda ağırlığı eğer asamsörlü evdeyseniz ve bagajınız çok küçük değilse kesinlikel öneririm. Stokkeye gelecek olırsak kullanmadım ama kullanmayaı çok istemiştim ama hep vaheçtim çünkü mima ile aynı sadece deforme olöa ihtimali daha az ama aynı şekilde iki paçra katlanıyor pratikliği sıfır eşşek ölüsü gibi ağır kısaca yine sadece hörüntüye para veriliyor ha mimadan daha konfoldur bebek için çünkü oturma yeri daha kalitlei ama iksininkide çoook dar ve emin olun 2 yaşındkaş bi çocuk ikisnie de kolay kolay sığamaz 🥲 yani o kadarbebek arabaısdeğiştirdm size verevğim en büyük tavsiye görüntüye para vermeyin 1 benek için otmeua yerinin konforuna bakın 2 anne baba için sürüş kolaylışına kaylanmasına aşırlığına kısaca pratikliğine bakın 😊 ha bu arada benimde şuan ihştyacım olsaydı ve para sıkıntım olmasaydı keisnlikle cybex priamı yerich ederdim çünkü bebek için son derece konforlu anne içinde tek kötü yanı ağırlığı onun dışında mima ve stokkeye göre kat kat pratik ve gerçekten görüntüsüyle şahane bir araba kesinlikle öneriirm 😁