Pyrz_07 Melekk11 ben henüz kullanmadım ama ebebek çalışanlarını daha önceden tanıyordum o arabayı tavsiye ettiler ve diğer travellere göre daha hafifmiş
Zeyzeynepnep Novaa eezy s twist+2 Hafif, iki yönlü, katlanmasi cok rahat. Bir de kaliteli İstanbuldaysaniz operaistanbulda var. Orada bugaboo da var ikisini kiyaslayinca kesinlikle cybex dersiniz. Ben ikisini de denedim ama cybex aldik
Gizem2126 Bir_abla bendede 2. El var düşünürseniz yani kim almak isterse kiwi 3in 1 deri olduğu için temizlenmedik yeri kalmadı tekerleklerini bile diş fırçasıyla ovaladım. 3 bine vericem 360 derece dönebiliyor. Satma nedenim ikiz bebek arabası alıcam. Kızlar lütfen yardımcı olunda 28ine kadar satayım 28inde doğumum var 😢
Bir_abla Gizem2126 yani ben düşünmüyorum hatta bnde araba satıyorum 😀 dolap ve letgoya koy canım güzel resim çekersen kolayca satabilirsn bende oralardan satrım arabalaeımı
Lilyumm bsraaktan bende aynısını aldım ama puset takılmıyo bebeği nasıl taşımayı düşünüyorsunuz açıkçası iade etsem mi karar veremedim. Ama araba mükemmel hafif kolay açılıp kapanıyo
bsraaktan Lilyumm kendi aracımız var pusetinde çok kullanılacağını düşünmüyorum açıkcası trendyolda 200 tl ye var bir tane ondan alıcam
Kelebek95 Bir_abla 2.el düşünmüyorum teşekkürler. 3 bin lirayada gayet iş görebilcek ürünler olduğunu düşünüyorum
Bir_abla Oykuk peg prego book 51 Kraft skyline Kraft extreme Chcco best friend pro Kanz x go plus Bagi eaasyfold2 Bagi neo Prego escalade Prego cayenne Elele mido Greenntoom classic Bunları buldum bir kaç siteden, en iyileri bence bunlar. Umarım gnlünüze. Göre bukursunuz
Melisssle bsraaktan nerden ve kaca aldiniz acaba? Ben de bugun e bebege baktim travel sistemler cok kullanisli degildi cok kabaydilar ama dediginiz sekil cok iyiydi
momtalks Ben babymall’dan Prego-Solo marka bebek arabasını aldım, gerçekten çok kaliteli ve kabin boy. Puseti de var zaten. Travel alan arkadaşlarım hep pişman oldu tekrar kabin boy ya da baston tarzı almaları gerekti. Belki olumsuz görebileceğiniz tarafı yönü değişmiyor(ama ilk 6 ay puset zaten size dönük konumlandırılıyor). Sonrası benim için Problem değil zaten bebek artık büyümüş oluyor. Çevreyi izlemek ister :)
Passion_ Bir_abla merhaba bütçe sınırın yok bana da bebek arabası önerebilir misiniz? 32. Haftadayım bu hafta içinde almam lazım çok geç kaldım 😅😅
Bir_abla Passion_ o zman marka olarka önereyim modellere geçersek sabaha kadar yazarım çünkü 😂 cybex, bugaboo, mamas papas, peg prego,quinny tercih ederseniz asla pişman olmassınız evelAllah 😁