Esracicek Mizgin09 ben kızları 12 haftada kesin olarak öğrenmiştim bunu öğrenmek 17 haftayı buldu alakasi yok saklarsa kız diye
Esracicek Mizgin09 amin amin Rabbim inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim iki meyveden de tattırır
BusraGkc Mizgin09 benim ikisi de farklı şeyler söylüyor bakalım ne olacak 🙈🙈 çok sevindim senin adına , Allah herkesi gönlündekine kavuştursun inşAllah
Mizgin09 BusraGkc şaşırtıyor bazen rus takvimi bana kız diyordu benim kesem yuvarlaktı burda herkez bana kız dedi keseye bakarak demekki neymiş yuvarlak kese kız değil bak buradaki kese yuvarlak
Mizgin09 Aseladen amin inşallah canm Allah razı olsun 🤲20+6 da öğrendim hiç bacaklarını açmadı hep dik ve yan duruyordu
BusraGkc Mizgin09 çin takvimi erkek Rus takvimi kız diyor. 7 haftalık karından ultrason görüntüsünde sağ tarafta duruyor ona göre de kız . Hepsi teori tabii ama insan merak ediyor işte 😂 oğluşun 6 haftalık ultrasonda sol tarafta mıydı ?
Buketkara Mizgin09 ama buda pipisi gayette belliymiş hiç kız gibi değilmiş kim dediyse kız diye yanılmış 😍😍 pipisini çoktan göstermiş paşa masallah 🧿🧿🧿🤲🤲
Ays_cskn Mizgin09 Hayirli olsun gozunuz aydin saglikla gelsin minnos benimde 1 oglum var suan 2. Yi bekliyoruz 15 haftaligiz bizimde gonlumuzden kiz geciyor ama hayirlisi ne ise o olsun tabi😊
Mizgin09 Ays_cskn amin inşallah canım benim Allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah 🤲❤️
Karanfillizencefil Muallime_97 benim bebeğimde hep bağdaş kuruyor ama öksürünce siz açılıyor bacakları muayenede bacak arasını açabilir insan öğrenmek istiyor bir an önce
Mizgin09 Karanfillizencefil idrarını yapmadan git canım ben öyle yaptım sıkışık yani hemen açtı bacakları yoksa ondan önce açmıyordu zar zor 20+6 da öğrendim
Muallime_97 Karanfillizencefil kesinlikle. İlk defa öğrenmek istedim onda da bacaklarını kapatmış dedi
Mizgin09 BusraGkc bebeğim benim oğlan tam ortada💙ne sağda nede solda ama tekmeleri hep sağa hissediyorum sırtı sola dönük
Hifaberra Mizgin09 canım bende 20+1 oldum daha öğrenemedim iki kızım var onları 12. Haftada öğrenmiştim bu bebeğim göstermiyor bana da göstermiyorsa kız diyorlar. Peki senin Belirtilerin nasıldı aşermeler bulantılar ağrılar bel mi kasık mı nasıl oldu canım