2gebe Mizgin09 gözünüz aydın olsun ❤️ inşallah canım amin benim de bir oğlum var 2.kız istiyorum 14+1im ama doktor erkek gibi görünüyor belki yanıltır demişti bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemsiz ♥️
JaleTogrul Mizgin09 yaaa abla demek ogrene bildin nihayet .. cok sevindim senin adina .. saglikla kucagina alirsin insallah 🙏♥️🧸
ilaydaelcinn_1 Mizgin09 Oyy Allah’ım nasıl sevindim 🙈💙 hayırlı olsun, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿
Mizgin09 JaleTogrul öğrendim canım çok şükür rabbime Allah razı olsun rabbim seninde gönlüne göre versin 🤲❤️
Muallime_97 Mizgin09 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşAllah. https://resimyukle.io/r/btAImKIAnS Rica etsem bakar mısın? 18 haftalık burda bacakları kapalı dedi doktor
Aysebrar1 Mizgin09 çok sevindim aşkım valla sağlıklı eli ayağı düzgün olsun inşallah darısı başımıza 🧿🥰🥰🥰
Mizgin09 Muallime_97 saol canım benim Allah razı olsun bende 20+6 da öğrendim canım erkek rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah 🤲
Karanfillizencefil Muallime_97 benim bebeğimde hep bağdaş kuruyor ama öksürünce siz açılıyor bacakları muayenede bacak arasını açabilir insan öğrenmek istiyor bir an önce
SutlacimiYedimmiBen Mizgin09 bnde ogullarimi 20 haftada öğrendim hep doktorlar tahminde bulunmuyorlardı hep bu haftaları bekliyorlardı net cevp vermek için ama çok güzel bir duygu😊
Demhat Mizgin09 aaa bizim haftalarımız aynıymış. Ben de bugün tam 21 oldum benim de erkek sen de erkek demiştin bana zaten
Mizgin09 Esracicek benim akıllı oğlum çok efendi olcak göstermiyordu 😂😂😂 herkez buda kız diyodu göstermiyor erkek olamaz kızlar göstermiyo dediler ama yanılttı paşa 😂💙
BusraGkc Mizgin09 sağlıkla gelsiin, Allah gönlüne göre vermiş çok şükür 🥰🥰 Ramziye göre nasıl çıktı peki ?
Mizgin09 BusraGkc amin inşallah Allah razı olsun rabbim seninde gönlüne göre versin 🤲çin takvimi ve ramzi erkekdi canım doğru çıktı benim
Esracicek Mizgin09 ben kızları 12 haftada kesin olarak öğrenmiştim bunu öğrenmek 17 haftayı buldu alakasi yok saklarsa kız diye
BusraGkc Mizgin09 benim ikisi de farklı şeyler söylüyor bakalım ne olacak 🙈🙈 çok sevindim senin adına , Allah herkesi gönlündekine kavuştursun inşAllah