Pheebs Merve0555 Kesinlikle katılıyorum. İzinde olanların cagrilmamis olması güzel ama cagirilanlara büyük haksızlık neden bu işe bir el atılmıyor anlamış değilim
Merve0555 Pheebs Elbette izindekiler adına seviniyorum orası ayrı. Bir şeyler açıklanır diye ısrarla bekliyoruz ama asla bir gelişme yok. Çok zor değil idari izindeki gebeler göreve dönecek veya dönmeyecek denilmesi.
Pheebs Kizlar bilim kurulu yarin toplanacak. Fahrettin Koca hayırlı haberleri çarşambaya bırakmayalım diye tweet atmış. Bizle ilgili bir şey çıkar mı ne dersiniz?
Sebidik Pheebs ben bir açıklama geleceğini düşünmüyorum gebeler ile ilgili. Covid Ramazan’ı sevmiyor vaka sayıları düştü diye tweet atmıştı. Kesin yeni normalleşmelerden bahsedecek. Maske zorunluluğu kalkabilir
Pheebs Sebidik Bizim için daha kotu olur 😔 kimse maske takmiyorken kendimizi nasıl koruyacağız bakalim
xyilmaz Ben meb deyim. Mudur yardimcim hemen aradi. Rapor aldm. Bayramda 30. Haftama girecegim. 2 haftam kaliyor. Gercekten cok sikintili bir durum benim icin de.
Passion_ xyilmaz ben bunu anlamıyorum kuzenimin arkadaşını çağırmadılar oda öğretmen sizi niye çağırdılar haksızlık gerçekten
Passion_ Merve0555 arkadaşım da çağırılmadı yani sağlık bakanlığına bağlı tanıdıklarım var çağırılmayan kuzenimin arkadaşı da MEB de onu da çağırmadılar
Merve0555 Passion_ Biz 3 haftadır çalışıyoruz nerdeyse. Ne olacaksa herkese aynısı olmalı. Biri öyle biri böyle olunca olmuyor.
Passion_ Pheebs toplantı bugün yapılacakmış bi hanımefendi vardı izinler kalmayacak vs demişti onların müdürüne haber gelmiş inşallah doğru haberdir. Bizim hastane çarpmadık kuzenimin arkadaşı öğretmen onu da çağırtmamışlar ben anlamadım amire göre sanırım
Pheebs Evet en azından bu haksızlığa son verilmeli. Başlayacaksak hepimiz çalışalım madem. Ya da aynı imkanlar herkese sunulsun.