Merhaba kızlar içimi biraz açmak için geldim buraya 3 yıllık evliyim hiç korunma olmadı doktora da gittik sorun yok nasip ya olmadı geçen ay burda da açmıştım yazı testlerimi göstermiştim hepsi silik çizgiydi çok umutlandim var diye çünkü 3 yıl boyunca yaptığım testlerde ilk defa hepsi pozitif olarak çıkmıştı ama kanda öğrendim ki maalesef yokmuş nasip kısmet bu ayda bu günle 1 hafta geçti biliyorum yine yok ama bir yanım o kadar orda olmasını istiyorki kafama takmıyorum bi an aklıma geldi takip ettiğim uygulamada gördüm geçtiğini test yapmayacağım her defasında aynısı oluyor bu yordu artık beni zaten adet olacak gibi hissediyorum bilmiyorum söylemek , yazmak istediğim çok şey var ama söyleyemiyorum 1 hafta sonra yeğenim dünyaya gelecek kendimi bununla avutuyorum herkesten çok ben seviniyorum herkes diyor sen daha heycanlisin diye kimse bilmiyor ki içimde yaşananları sağlık olsun herşeyin bir sırası vardır diye kendimi kandiriyorum farkındayım ama alıştım artık normalmi bu bilmiyorum umarım rabbimden dilerim isteyen dua eden her insan Yaşar bu duyguları bebeği olanlar çok sevsin onları benim yerime de sensin Allah’tan Umut elbette kesilmedi biliyorum ama söylemek istedim sağolun buraya kadar okuduğunuz için ♥️♥️♥️