gonulcelen Emell rendelenmiş soğan kavurup salca ekliyorum üstüne 1 domates rendesi haşlanmış mercimek nohut ve yıldız şehriye atıp su ve et suyu koyuyorum tuz karabiber pul biber kuru nane serpip kapatıyorum kaynayınca şehriyeler yumuşatıgı an kapatıyorum biraz ztn şişyor mis gibi çorbası oluyor tam bir vitamin deposu😂
Buse_ Emell ben meyve,süzme yoğurt,süt,ceviz veya fındık getiriyorum canım istemesede bir iki yemeye çalışıyorum tavsiye ederim
Cotton Bence sek quart die meyveli bir yoğurt var, o çok güzel, insanın içini açıyor, hem hamile hem çalışıyor, bu yemeklere Nasıl Zaman ayıracak🤔🤔
Emell Cotton yemek konusunda mecburen herseyden fedakarlik yapiyorum ve mutlaka hazirliyorum bi sekilde.ilk hamileligim problemliydi. Korkumdan yemege verdim kendimi iyi beslenmeliyim fiye☺
Emell Cotton ya sogan problemim yuzunden bazen tum gunum ac gecerdi. O yuzden kaliteli yemek icin herseyi bi yana birakip mutfaga kosabiliyorum. Aliskanlik 😁
Busraszgn Bende çalışırken hazirlamaya çok üşenirdim o yüzden yoğurt küçük sütlerden bide muz şeftali götürürdüm her gün eşim o küçük sütlerden altılı falan alırdı sürekli günde 2 tane icerdim. Bazende evde yapmissam kek börek götürürdüm sabahta beyaz peynirli domatesli ekmek arası götürürdüm işe resmen dolu bi poşet yemekle giderdim 😊 ama malesef hiç yemek çorba salata falan yapıp götüremedim şimdi doğum iznine çıktım çok şükür.