miraninannesii Kızlar şuan 22+4 haftalık gebeyim doktorum saki yada Çarşamba günü yani 22+6 da şeker yüklemesi istedi dün detayliya girdim 23+3 çıktık size sorum şeker yüklemesi 24 ncü haftada yapilmiyrmu doktor benden erkenmi istedi sizce
Elvanguzel miraninannesii bende 19.haftada detaylıya gireceğim 24.haftada şeker yükleme testi istedi doktorum bence bilinçli bir şekilde istiyor doktorlar hangi zaman olacağını bilirler bebeğin gelişimine göre ayarliyorlardir.
Fasulyem2 miraninannesii bebeğin önden gidiyo suyu falan da fazlaysa doktorum bi an önce önlem almak istiyo olabilir şeker varsa. Sen yine ara sor ama doktorunu dinle bence en iyi o bilir herkesin hamileliği bir olmuyor :)
miraninannesii Elvanguzel bunu doktoruma sorucam kafamda soru işaretleri kaldı ya 😏 neden erken istedi acaba
miraninannesii sumelegi netten bakınca 24 ila 28 arası yapildugi yziyor benimki acaba ultrasona goremi gidiyor şeker düşüklüğü de var bu arada bnde
sumelegi miraninannesii yine doktoruna guvenıyorsan dedıgını yap. Guvenmıyorsan başka bı doktora gec kuzu
Guncem Benim bebişim 10 gün kadar önde, 22. Haftada istedi doktorum. Biraz suyu fazlaydı. Belki o tarz bir şey vardır.
mirage333 miraninannesii benim doktorum 24. Haftada yaptirdı. Galiba 24 hafta itibariyle yapiliyor diye biliyorum
miraninannesii Fasulyem2 benim bebeğim bir hafta önden gidiyor canım detaylida öyle çıktı bir hafta önde ondanmi acaba öyle ypti
Fasulyem2 miraninannesii doktorunla konus cnm ondan olabilir benim de şekerim var aman ihmal etme çok önemli bir konu:) doktorunu dinle ne zaman isterse yaptır 26 yı beklersen daha sağlıklı sonuç alır mısın onu sor belki bekle der acelesi yok der. 1 hafta ilerilik abartılcak kadar çok değil normaldir