Svg02 Kızlar 12 itibariyle 38 haftalık olduk oğluşumla. 38+5 e de sezaryen günü aldık🥰 çok az kaldı çok heyecanlıyım. 2 gündür kasık ağrılarım başladı bacağıma falan vuruyor ağrısı. Sizde durumlar nasıl
zbydslck Svg02 38+5 olduk bekliyoruz bakalm geceleri ağrı vuruyor ama düzensiz. Bakalm bal kızım ne zaman gelcek ☺️☺️
AysunUgur Svg02 bizde 38+1 olduk 🧿 normal doğumun başlamasını bekliyoruz, onun heyecanını stresini yaşıyorum ne zaman nasıl olur diye 😅
Gamze1351 Svg02 bizde 38+5 haftalık olduk ne gelen var ne giden sadece kasık ağrısı ve karnım taş gibi oluo o kadar sağlıkla al kucağına ins 🤲
Melisagncm Svg02 38+4 ne bir belirti var ne bir işaret 😂😜 gelsin diye yolunu gözlüyoruz 🥰🙏🏻 sağlıkla gelsinlerde inşallah bebitolarimiz ama gelsinler 🤦🏻♀️😂🌼
gunessbeste Bizde 39+0 olduk bizde de tık yok. Bugün arada bir inceden kasik ve bel ağrısı yaşadım ama bakalım
minikayak2-6 Svg02 Çatı muayenesinde zorlandınız mı. Ben dün oldum muayene çok zordu çok bağırdım. Çatı kemiğim belirginmiş sezeryan olacak
Svg02 zbydslck benim de düzensiz ağrılarım. Bakalim 5 günümüz kaldı kavuşmaya az daha sabret diyorum ben de ağrılar olunca 😊
AysunUgur Svg02 valla günde 1 bi ağrı giriyor kasığıma doğru bitek o şimdilik 😅 etrafımdakiler de soruyor sancı var mı bilmiyorum diyorum 😂 bakalım bu hafta nst de ne çıkacak
Svg02 Melisagncm Amin inşallah canım 🙏🥰 hareketleri falan nqsil benim oğlan çıkmak istiyormuş gibi tepiniyor icerde ve aşağıya çok baskı uyguluyor
Thurkan29 Svg02 38+4 olduk.39 haftada sezeryan günü verdi doktor.3 gün kaldı.Çok heyecanlıyım ve benim de kasık ağrılarlm başladı.Hatta doğum sancısımı diye de endişe ediyorum…🙂
Svg02 Thurkan29 ben de öyle ya bugün dedim herhalde doguruyorum ama öyle devamli bi ağrı yok. Bebek çok baskı yapıyor sadece ve kasık ağrısı. Dogum sancisu nasıl bir şey onu da bilmiyoruz😄
Thurkan29 Svg02 Aynen ya.Doktorum sancın tutarsa hemen gel dedi😀 Sancı nasıl oluyor onu bile bilmiyorum.İlk doğum olucak 21 ne gün aldık.Benim doğum günüm ocak 21 i, kızımın nisanın 21 i olsun istedim😊 Bakalım kısmet