Mavistez Gamze1351 bende aynı durumdayım 35+4um 36da kontrole gidicem bakalm ne durumdayız ne diyecek doktor vakit daraldikca stres yapıyorum
Gamze1351 Mavistez bnmki 35 de ne güzel geliodu sancım da vardı 3 cm acilmam vardi malesef durdurdu doktor sancı önleyici verildi ciğer geliştirici verildi şimdide gelemk istemio beyfendi ☺️😊💙
Gamze1351 bebekrehberi yok be canım top egzersizi değilde merdiven inip cikiom habire evim dubleks olduğu için 😊
Gamze1351 Haticenes valla suni sancı bn kızımda çektim eğer suni verirlerse şunu mutlaka yap her sancı girişinde nefes al ver ins kendiliğinden gelirde gerek kalmaz 🤲☺️😊
AlyaUrasmoms Gamze1351 Son 3 🥲🙏🏻 Benim sezaryen doğum olacak ama yine de ağrı sızı kasılma olur mu acaba diye bekledim ne yalan söyleyeyim 😂 Ama hiçbir şey yok sadece pelvik ağrım var; Allah’tan günümüz belli 🥰
Gonul-123 Gamze1351 40+4 teyiz. Sabah azıcık suyum geldi. Az önce de nişanım. Acaba ne zaman gelir bizim kız 😂
Gulcansckn Gonul-123 bende sana yazacaktım ne durumdasın diye 🙂 benim hafif kahverengimsi akıntım oldu bugün 2-3 kere ve düzensiz sancılarım var. Sende sancı başladı mı ?
Gonul-123 Gulcansckn Ya benim sabah suyum geldi biraz. 1-2 kere regl sancısı gibi sancı geldi. Az önce de nişanım işte. Ama sancı yok şu an. Sabah gideceğiz kontrole işte bakalım heyecan sardı 😬😍
SimgeTuna Neslimami ah ya sancı bende de çıkıyor az az ama açılma yok salı gidicem bakalım muayeneye ne diyecek😁🤭
Neslimami SimgeTuna hadi hayırlı güzel haberlerle gelirsin 🤲 bende bu sabah gidicem heyecandan uyuyamıyorum artık gelsin hayırlısıyla 😍☺️
Mikmikbuk Gamze1351 Sancın var mııı? Bende düzensiz güçlü adet ağrısı gibi ağrı var. Perşembe 1 cm açılma dedi. Yarın gidicem bakalım ne dicikk
Gamze1351 Mikmikbuk sancım yok canım kasık ağrım var sadece o kadar bnde salı günü gidicem muaneye bakalım ne diyecek. ☺️
panpancabo Tatlibebek doğum başlamadan önce rahim ağzındaki tıkaç atılırmış, akıntı gibi kahverengimsi bir şey, o geldikten genelde 72 saat içerisinde doğum başlıyormuş ama bazen bir iki haftayı da bulabiliyormuş. 39+1 olduk bugün 😊