elifinilki27 Gamze1351 Bizimde son 8 ama sadece sancı var açılma olsun diye yapmadığım şey kalmadı 🙄🙄
Mavistez Gamze1351 ağrıniz kasilmaniz falanda mi olmuyor 😬 benim 30 haftadan beri sürekli ağrım ve kasilmam var ya 35+4 oldum geriliyorum günler ilerledikce
SimgeTuna Neslimami ah ya sancı bende de çıkıyor az az ama açılma yok salı gidicem bakalım muayeneye ne diyecek😁🤭
Gamze1351 Mavistez var canım kasıklarımda ağrı ney oluo ama sancım yok sadece sancı gelsede dogursak karnım kasılıo sertlesio rahat oturamiom artık bnde ☺️👍
Mavistez Gamze1351 bende aynı durumdayım 35+4um 36da kontrole gidicem bakalm ne durumdayız ne diyecek doktor vakit daraldikca stres yapıyorum
Gamze1351 bebekrehberi yok be canım top egzersizi değilde merdiven inip cikiom habire evim dubleks olduğu için 😊
Haticenes Derin4773 doktorum çarşambaya kadar bekleyelim olmadı suni sancıyla başlarız dedi suni sancıda almaktan korkuyorum inşallah kendiliğinden gelir artık :(
panpancabo Gamze1351 son 6 bizim de, nişanım geleli 10 gün oldu, rahimde yumuşama var, arada hafif sancılar başka gelişme yok 😅 bekletiyor bizi yaramaz 😊
Gamze1351 Haticenes valla suni sancı bn kızımda çektim eğer suni verirlerse şunu mutlaka yap her sancı girişinde nefes al ver ins kendiliğinden gelirde gerek kalmaz 🤲☺️😊