Kircicegi-34 Aylinnnnnnn simdi wc gittim peceteye kan geldi canim regl oluyorum sanirim 🙃 post acip 5 dk sonra regl olmak nasip
Kircicegi-34 Birgul beklemedeyim canim gece ped dolacak kadar kan geldi sabahtan beri gelmiyor hic bisey bakayim ne olacak aksama dek cogalmadi azaldi kan normalde cogalirdi
Aylinnnnnnn Kircicegi-34 tekrarlasana bı testi kuzum ya belki de yerleşme kanamasıdır çünkü ben görüyorum ama inşallah kuruma çizgisi değildir
Mamamia Kircicegi-34 canım ben göremedim ama sana birkaç beslenme önerisi vericem inşallah kalırsın Eşin ve sen sebze ve kuzu eti ağırlıklı beslen Kuru incir ve taze incir bol bol ye Çig kaju Kemik suyu iç Hamurişini bırak Kuzu incik haşla bulgur pilavıyka tüket Çig badem Ceviz Avokado Sonra bu sürede unut çok tahlil yapma Allahın izniyle inşallah kalırsın♥️
Kircicegi-34 Mamamia tamam canim yazdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim, ilgin icin, degerlendirecegim birkac seyi tuketmedigimi farkettim onlarida not ettim🥰 aynen bide dedigin gibi canim test falan hic yapmayacagim belirti falan yaniltiyor sanirim
Kircicegi-34 Aylinnnnnnn elimde baska test yok canim yapmakta istemiyorum ya zaten gelmeye de devam ediyor regl kanamam yogun degil sadece
Emine123kuzu Kircicegi-34 Kircicegi-34 benim reglime 6 gün vardı daha, rüya görüp bakayım dedim elhamdülillah varmış, sen testi yeniledin mi bugün? Silikse vardır genelde yanlış olmuyor diye biliyorum
Emine123kuzu Emine123kuzu ben şimdi okudum, hakkınızda hayırlısı olsun vakti zamanı en güzel olduğunda gelecektir bebiş inşallah 🙏🏻
Kircicegi-34 Emine123kuzu cok sevindim canim sagliklica kucagina almayi nasip etsin rabbim🥰 yok canim yenilemedim normal bildigin regl goruyorum