Hazal1301 Merhaba kızlar bir türlü kızıma isim bulamıyorum sizlerden fikir almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Ezonusss Hazal1301 valla ben eminim ama arada git gel yaşıyorum 😄 kafamdaki EFLAL ama arada ayliz de hoşuma gidiyor eşim rüyasında deren görmüş ne bileyim eflal hep istediğim isim aslında 😁
Canisi28 Hazal1301 cinsiyet öğrenmeden önce kız olursa aysima koyarız diye düşünüyordum b🙈belki hoşunuza gider ay yüzlü ay gibi parkak yüzlü demek
hunilimom Zulal_00 Umay ismi konulmaz diyorlar dinimize uygun degilmis anlamından ötürü bende çok istiyordum şimdi aklımda şüphe var tanrıça diyince olmazmış
Elifkc Hazal1301 biz Beren düşünüyoruz. 🦋 Demet, Bade, Hande ve Simay isimleri de hosumuza giden isimlerden
MelekBD Kızımın adı Bade Mavi olucak Ama Deren defne güneş Eftelya Pera Sare isimlerini çok beğeniyorum 💜
Lavina Hazal1301 benimkinin adı MISRA ELİZ ben almira ismini istemiştim eşimin ısrarı üzerüne mısra eliz oldu 🥰
Pelinnn7 hunilimom birsürü anlamı var bence her anlamıda ayrı güzel internette birsürü saçma yazı var isime gelene kadar neler var günah caiz içinizden geçeni koyun bence adıyla yaşasın çocuklarımız 🥰