Sedos16 Amh düşük, yaş genç. Ultrasonda toplam 8-10 arasi yumurta görünüyor. Tupler acik. Sizce tuo bebek mi mantıklı, aşılama mi canlarim?
Esra-2015 Sedos16 canım geçen yaz bana da tup bebek denilmişti çok doktorla görüştüm ettim ben kendimde saglikciyim doktorlar aşılama xa tutma ihtimali düşük ona vereceğin parayı tup bebek yap demişlerdi ama karar senin doktorlarla bi görüş bence benim gerek kalmadı kendiliğinden hamile kaldım çok şükür insallah seninde öyle olur Rabbım ramazani şerifin yüzü suyu hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasn zor bi süreç
minigiminannesi03 Sedos16 aşılama bana göre gerçekten zaman kaybı tüp bebek yaptirmak daha mantıklı ve şuan ben tüp bebek yaptırıyorum iğne kullanıyorum eger yeterince yumurta olduysa yumurta toplanır
Sedos16 Huriye1996 iste asilama zaman kaybi olur mu hem de maddi kayip onu dusunuyorm.bu surecte amh daha da duser mi 🤦🏼♀️
Cemoss46 minigiminannesi03 kesinlikle bende öyle dişünüyorum zaman kaybı ben direkt tüp bebek yaptırdım 4 aylığız şuan bin şükür darısı sizlere inşAllah.
Sedos16 Tomrishatun 3 asilama hem umut hem maddi kayip olur mu ki? Ama asilama olursa hem daha az acili hem daha dusuk maliyetli. Cikamiyorm ben bu isin icinden
Esra-2015 Sedos16 26 yaşındayım canim benim doktor tup bebek dedikten sonra kendimi ona hazirladm stresten uzak durdum bikac biseyler de kendim yaptım oldu çok şükür gerek kalmadan bende de pcos vardı eşimde bi sikinti yoktu
Huriye1996 Sedos16 daha düşer mi bilmiyorum ama aşılama da ihtimal çok düşük Allah ol derse tabiki olur ama tüp bebek daha kapsamlı ve daha olumlu sonuçlar var. Bence kesinlikle tup bebek.
Sedos16 Esra-2015 2 merkezle konstm karar verecegiz smdi caniim. Stresten uzak durmak en iyisi sanirim
Esra-2015 Sedos16 onlar bisey demediler mi aşılama yapalım yada tup bebek yapalım şansınız daha yüksek olur diye
Esra-2015 Sedos16 kesinlikle stresten uzak dur kendiliğinden bile olur ama tabi biz böyle diyince olmuyo kafana takmamaya calis
Sedos16 Esra-2015 bana birakti gibi bir sey tabi ki tup bebekte sansimiz yuksek dedi ama yine de kararsizim
Aslaninannesi01 Sedos16 27 yaşındayken amh 1.22 ydi eşimde de problem olunca hemen tüp bebek yaptırdık ilk denemede pozitif aşılama yptrmstım daha öncede hem maddi kayıp hem Zaman kaybı Bnce çünkü aşılama döneminde harcadığım parayla tüp bebek masrafımn çoğunu karşılardm maddi sıkıntınız aşırı zorlamaycaksa direk tüp bebek derim
Sedos16 Aslaninannesi01 daha kesin cozum dogru diyorsunuz. Bu amh derdi nedir boyle herkeste düşük sanki🤦🏼♀️
Esra-2015 Sedos16 ben doktor u bıraktıktan sonra rahatladım stres i bıraktım doktora giderken çok stres yapmışım aslında