Gzmnrayd Wonderful_mom valla genel olarak buzdolabimi temizledim.mutfak dolap iclerimi erzak dolaplarimi.yatak odasi dolap iclerini herseyi duzenleyicilere koydum ev tozu basit seyler .ayrintili yaptim ki esimde evi supurup vilada yapabilr üstunden.kısĺik yazlik bile ayirdim kaldirdim.asla kendini yorma is yapma diyenlere aldanma.bugun kendi ailem bile olsa karisik bir yerim olsun istemiyorum
Wonderful_mom Gzmnrayd yok cnm ben başak burcuyum olsem bile heralde sürüne sürüne yaparim temizligimi 😝😅 en agiri bana buzfolabi ya tum camlari perdeleri yapim buzdolabi yapmim o dercee 😅
Gzmnrayd Wonderful_mom bana en agir bebek kiyafetlerini renk renk ayirdim her gun bi posta ayirdim sonra tekrar birlestrdim onlari ütüleyip katladik o cok koydu .buzdolabini ay sonu pazar market gormeden bosaldnda temizle daha kolay oluyor🤣
ahmetinoznuru Wonderful_mom valla ben de yaptım tek başıma duvarları sildim dolapları sildim camlarımı pek silemiyorum korkudan ulaşabildiğim yerleri sildim sadece zor oldu ama Doğumdan sonra hiç yapamam diye uğraşa uğraşa yaptım 🤷🏻♀️
Wonderful_mom Deletedmom727271 gelmeyin mi diyorsun nasil diyeceksin 😅 ben dersem oooo yillarca fillerinden dusmem
Deletedmom727271 Wonderful_mom biz eşimle konuştuk doğumdan sonra kimseyi kabul etmeyeceğimizi dile getirdik. elbette ailelerimiz gelecek onun dışında kimse gelmeyecek. ailelerimize dedik size söyleyen eden olursa kabul etmeyeceğimizi söylersiniz dedik. 😊😊
35lavanta OksijenliSu Kızım doğduğunda pandemi daha yoktu yinede kimseyi kabul etmedim yeni doğan bebeğin olduğu eve bence çok fazla insan girmemeli sadece kendi ailem ve eşimin ailesine izin verdim ama ozamandada kadın tutmuştum evi temizletmiştim şimdi yine aynı düzen olacak ama temizlik misafir için yapılmazki yabi ben hiç o niyetle yapmam😂😂 2 çocukla doğumdan sonra rahat etmek için dip köşe yaptırıcam bir süre cam kapı düşünmem en azından sonra zaten ben hallederim
OksijenliSu 35lavanta yeni doğan bebeğin olduğu eve bence çok fazlaminsan girmemeli sadece kendi ailem ve eşimin ailesine izin verdim Benimde demek istediğim buydu. 😅 Aslında dip bucak temizliği değil de her gün bir odayı temizlesen yine temizliktir yani.
35lavanta Wonderful_mom Bizim ev yeni boyandı annemle 2 gündür haşatımız çıktı evi toplıcaz diye annemin aklı çıkıyo erken doğurcam diye bende 35. Haftamdayım 😂😂 Ya çok şükür iş yapabiliyorum annem gelmesen önce bütün yazlık kışlık işini hallettim zaten gğnlük süpürge vileda çamaşır bulaşık işi hep var badana kiri bambaşka o drsteksiz altından kalkabileceğim bir iş değildi birde 3 yaşında kzıım var destek olmasına ramen sonra fark ediyorum ki cidden çok yorulmuşum.. Gerçekten dinlene dinlene yavaş yavaş oda oda yapacaksan olur ama yok yapamam diyosan kadın tut imkanın varsa
35lavanta OksijenliSu Ona sonuna kadar katılıyorum ve ben çok şaşırıyorım bazen nasıl cesaret ediyorlar dye.. Vallaha ben kızımdan tecrübeliyim tam anlamıyla dip köşe dolap içlerine kadar elden geçirip temizledinmi çooook uzum süre rahat ediyorsun genel temzilik zaten mecbur hergün yapılıyor ama detaylar imkansız bebekle oyüzden bir süre rahat etmek için o tarz bir temizlik güzel oluyor 😊
Tazeannee000 Wonderful_mom Bnde 34 haftaligim 3 gün önce kadın tutup butu n evi dip köşe temizlettim halıları da gönderdim yıkamaya. Daha öncesinde bnde dolap içlerini halletmiştim gerisi cam kapı duvar koltuk vs.kadin yapti tertemiz oldu. Ege r imkanınız varsa kadın tutup yaptırın çünkü bir arkadaşım doğum öncesi temizliğe girişmişti ve erken doğum yaptı
Wonderful_mom Tazeannee000 maalesef şuan imkanim yok ve evim o kdr kirli dgl ya cok zorlamiyor beni.. gunluk yapıyorum normalde herseyimi camlari filan ayda 1 yaparım o yuzden temiz
PrensesAnnesi- Wonderful_mom tabiki yapılması lazım ama siz dikkat edin artık ağırlaşmışsınızdır, arkadaşınız anne kayınvalide görümce falan yardım etsin en azından çok yormayın kendinizi 🌸
star3star Wonderful_mom 18. haftamdayım ikizlere hamileyim daha henüz ağırlaşmadım kendi işimi kendim yapıyorum ama evimin tavanları cok yğksek perde ve avize takamıyorum sadece çnlü merdivene çıkmam gerekşyor.ağırlaşana kadar bende yapabildiğim yere kadar yapıcam son aylarda günlük yardımcı tutucam.ablam annem yardıma gelirler ama herkesin evinin işi oluyor birde herkes bıkmıs artık ev işinden
Ozlm0916 Wonderful_mom ben bitirdim temizligi ya kafamdan kaygısı gitti en azından 🙄 6 aylığım zor gücün yaptım valla belim tutuldu 🤦♀️
Alerdinc Wonderful_mom valla ben bugün kadın tuttum her tarafı temizledi cam kapı dip köşe.. rahatladım artık..
Neslikra06 berilzumrut511 biz şu an ailecek uyuz geçiriyoruz ve ortalıkta aşırı derecede salgın var gerekirse darılan darılsın ama kimse gelmese daha iyi olur
Bebetonunannesii 36 haftalığım mutfak dolabını geçen eşimle temizledik saolsun baya yardımcı oldu bi günde duvarları silecek cam için kadın tutucam halılarda yıkatmaya tamamdır bitti 😅 dolap yaptırdım O zaman kıyafet dolabını dip bucak temizlemiştim zaten 😅