Zeynepalinbeyra canım olmuyor olmuyor dersen olmaz zaten 5 6 ay da hemen ille olcak diye bişey yok hayırlsını kolaylıkla iste bende 5 6 ayda olmadı diye doktorlara çıktım hemen bi sorun yoktu. Ovülasyon aldım 2. Denemede oldu ama kafadan silmek lazım bu düşünceyi başka şeylerle oylanmak lazım o bebeğim düştü. Geçen yıl Ramazan ayının ilk günğ öğrenmiştim ramazan temizliği diye kaptırdm heryeri ittim çektim belki ondan belki allahtan bilemem. Sonra beş altı ay düşünmedik korunduk. İlk denediğimiz ay oldu hemde iki kez birlikte olduk o koca ayda. O da kimyasal oldu, acaba bir sorun mu var dedim. Fakülteye gittim bissürü testler verdim daha yeni geçen ay sonuçların çoğu çıktı. Bir sorun gözükmüyor, o sırada korunduk tabi testler de sorun görmeyince bu ay deneyelim dedim ovülasyon takibi yaptım 19. Gün tam koyulaşma olmasada bir yumurtlama oldu gibi ama tam koyulaşmadan silikleşti.. üstünde 7 gün geçti regl olmam gerekiyordu bu gün olmadım üç gündür lekelenme var. Ovülasyon takibi yaptığım abla yerleşme lekelenmesi olabilir dedi ilk gebelikte de öyle öğrenmiştim. Beklemem gerekiyor regl olmassam geç döllenme olmuş olacak. Yani diyceğim vakti gelmeden çiçek açmazmış istesende bazen olmazmış olsada belki sağlıklı olmuyor. Bişeylerde ısrarcı olmak insanı yıpratıyor. Yoruyor. Evliliği de kendinide çocuk yapma uğruna bunaltma derim.