Habus m060918 yani biz direk karından gördüğümüz için alttan bakmadı hiç ama zararlı değil hatta bazı doktorlar daha iyi göründüğü için ilk 12 hafta sadece alttan bakıyorlar ama gereksiz bence 2 gün daha bekler karından baktırırsınız görünür zaten kese
Melkee Kızlar ilk gebelik testi verdiğimde 20 Nisan 41,3 22 Nisan 68,0 24 Nisan 180,3 27 Nisan 779.9 çıktı . Hatta 22 Nisan’da çok korkmuştum 68 ’i görünce ama sonra rahatladım içiniz rahat olsun. Bol bol dinlenin
DevriminAnnesi DevriminAnnesi m060918 valla öyle tırsıyorum ki bi an önce cumartesi gelsin keseyi göreyim istiyorum.. 🥰🤲🏻
DevriminAnnesi Habus içimi rahatlattınız teşekkürler hepinize 🥰🤲🏻 Umarım 2 gün sonra ilk kontrolüm var keseyi görebilirim 🥰🤲🏻
Sehrbnon12 DevriminAnnesi hayırlı olsun canım gayet normal 2 günde bir %60 artması yeterli oluyor zaten hem daha adetin gecikmemiş bile cok dikkat et kendine yorma bol bol dinlen 🥰😘
Morkelebek26 DevriminAnnesi canım benmde 4+0 92.42di değerim dün 4+2ydim 211.87 çıktı yani önemli olan 2 katına çıkması endişelenme 😊
Morkelebek26 DevriminAnnesi aa pardon 13 gün önce yazmışsın farketmemişim 🙈🙈 ayy hayırlı olsun RABBİM sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 darısı haftaya bana inşAllahhh 🤲😊
Sonundabende Annesininportakali53 Canım ya benimde adete bir gün kala test yaptım pozitif çıktı pazar gittim 150 çıktı 4gün sonra yani persembe gitti. 990.3 çıktı önünüzdeki persembe gitcem doktora bayram gecsin umarım kese görünür bende cok korkuyorum dış veya kimyasal olur diye ama akıntım şeffaf yumurta akı basende sarı kanamam olmadı
Annesininportakali53 Sonundabende görünür net şekilde canım değer 2000 üzeri olunca görünüyor şuan hcg çok güzel artmış kötü şeyler sakın düşünme çünkü hamileligin her döneminde kötü şeyler düşünebilirsin ona bakarsan keseyi görürsün acaba kalp atisi varmi kalbinin attığını duyarsın acaba gelişimi kalbi durmaz demi dersin sonra ikili testi güzel çıkar mı acaba ya kötüyse dersin yani bunun gibi daha bir sürü sayabilirim kötüye açık olma asla hamileligini mahvetme şuan hissetmiyor ama yakında bebis tutununca herseyi hissedecek onu da etkilersin tadını çıkar güzel düşün güzel olsun🌸
Sonundabende Annesininportakali53 ay cok ama cok teşekkürler yüreğime su serptinnnnn içimi rahatlattın dogru söylüyosun ben işte fazla düşünüyorum malesef