-siva01- Mom578988 bulantı olmak zorunda değil canım en güzeli 22. Haftamdayim birazcık kıpırtı bı de ultrason olmasa hala daha hamile gibi değilim doktorum da at havanı tabi şanslı azınlık diye takılır bana bebeğimde gayet iyi durumda sağlıklı çok şükür 🤲😁
Ozlm0916 Mom578988 cinsiyetle alakası olacağını sanmıyorum herkesin hamileliği bulantılı geçecek diye birşey yok. Bende erkek annesiyim gebeligimin basindan beri ne kusma ne mide bulantisi hic bisey olmadi gayet rahat gecti gebeligim halada öyle çok şükür korkulacak bişey yok
0103qsf Eylul2019 ne alaka canm gram bulantim olmadi basindan beri 37 haftalgm bir kere bile midem bulanmadi🙄
Eylul2019 0103qsf doktor bana ozellikle risklo gebeliklerde bulanti olmazsa sorun vardir demisti.arkadasn risklimi gebeligi bilmiyrm ama.benmki riskli mesela kan uyusmazligi ve gebelk tansiyonu var.mide bulantm olmaynca korkuyrm.alakasida bu.
Brckklc Mom578988 14 haftayı bitirdim, 1 kez bile midem bulanmadı, ve kızım olacak:) cinsiyetle değil bünyeyle ilgisi var
Youngmommy Ben genetik diye okumuştum bir yerde, annelerimizin bize hamileyken ne kadar bulantısı olmuşsa bizim de o kadar oluyormuş mesela. Her hamilelikte bulantı olacak diye birşey yok kıymetini bil boşver 😂
Drkmls Mom578988 benim bebeğim erkek ve 14. Haftadayım şimdi bütün yediğimi kustum ilaç kullanmama rağmen iyi işte bulantı kusma yok ne güzel neye dertleniyon
Brckose61 Mom578988 her hamilelikte olacak diye bir şey yok ama genelde de 12 inci haftada bulantı başlıyor. Cinsiyetle alakalı bir şey değil bu arada
0103qsf Eylul2019 bu sekilde yaz o zaman canm normal gebelikse bazen olmayabiliyor çünkü bulanti kusma.senin tansyndan kaynakli olabilir cok gecmis olsn saglikla al kucağına benmde riskli gebelik kanamalı geçirdim uzunca süre yattm ama hic olmadi ha sadece 20li haftalarda cok yogun enfeksynm oldu o donem bulantim olmst oda enfksyn kaynakli demsti asiri yüksekti