Frnrhf Clk56 ay insallah suan zaten o kadar sıkıntılıyım kı yeter ki saglikli dogsun o da bende kurtuluyum suniymis sezeryanmis hic korkmuyorum 😁
Clk56 Frnrhf bende aynı dusuncedeyim durdukça artık böyle dogmucak gibi hissediyo insan kendini oraya odakliyo gün içinde hicbirsey yapası gelmiyo
Belgin_78 Clk56 canım son haftadayız zaten inşallah en kısa zmana da alırız kucağımıza. Bence alttan muayenede hızlandırdı benim nişanımı. Çünkü kontrolden sonra düştü bekliyorum sürekli hareket yapıyorum squat yapıyorum inşallah bugün suyum da gelir çok sabırsızım
Clk56 Belgin_78 benimde oldu muayene hatta tetiklesin diye biraz daha baskı hissedeceksin filan dedi ama hiç etkilemedi🙄
suyesili Belgin_78 benim alttan muayene geçen pazartesi oldu ama o gün adet sancısı dışında bı ağrım etkisi olmadı çok da zorlamadi beni ebe kibar davrandı sanırım keşke tetikleseydi azcik 😅🙈
Yelizzzz34_ 38+3 artık doğsun istiyorum ama hiç bir belirti yok 👀 var mı şunu yaptım doğurdum diyen yapalım bizde
Clk56 Yelizzzz34_ doktor ilişki hurma yürüyüş dedi bende şuana kadar değişen bisey yok bu haftalik olduk
suyesili Clk56 hurmayı bayadir tükettim, yürüyüş havalar duzeldiginden beri çıktım 30-40 dk Max ama, ilişkiyi enfeksiyondan cekiniyodum çok müsait yapım çünkü ama ona rağmen iki kez denedim korunmasız tık yok hayırlısı hakkımızda ya 🙏
suyesili Clk56 bu arada bi sey sorabilir miyim ya benim çok sık sertleşip toplaniyo karnım o anda ufak bı sizi giriyo kasıklarıma ama hemen geciyo çoğu yerde bu sertleşmeye kasılma deniyo doğumun iyice yaklaştığını gosteriyormus ama ne zaman 😅 sizin oluyo mu toplanma?
suyesili Clk56 ya inanın gunlerdir kalbimden gecenin aynisini söylediniz duam bu şekilde inşallah öyle bı şey olur 🙏😊
Clk56 suyesili aynısı bende de oluyor sol tarafa özellikle yığılma oluyor gelip geçiyor bugun sık sık oldu hatta bende zaten enfeksiyon vardi 1 hafta öncesine kadar 1 hafta önce test temiz çıktı güya doktor her gittiğimde erken doğum olabilir dedi boyle giderse dogmadigu için alacaklar napalim başından beri hangisi hayırlısı olacaksa oyle olsun normal doğurup da dikişten oturamayanlarda var diyorum Allah yardımcımız olsun sağ salim alalim insallah kucağımıza 🤲
Hazasel Clk56 kesinlikle nasıl gelmek istiyorsa bebiş öyle gelsin siz ve bebeğiniz sağlıklı olun yeter..
Clk56 Ayse254 benim doktorum da normalde 40+5 e kadar beklermis ama beni stresli görmüş o yüzden perşembe yada cuma alalim dedi 40+1 oluyo belki o zamana kadar kendi gelir dedi normal doğuma zaten doktorum ikna etmişti sonradan bende istedim ama zaman geçtikçe cidden ister istemez stres oluyorum