suyesili Clk56 benim 39+3 bekliyoruz kızımı ama 😅 yarın kontrol var bı gelişme olsun istiyorum nolur dua edin güzel anneler kendiliğinden gelsin kızım Nisan su sancı bende de yok bı şey 😔
kuzeymomsss Clk56 35+1ken sancılarım çıktı nstde 1 cm açıklığım var ve bebeğim doğum kanalına girmiş. 29 nisana gün aldık, doktorum beklemeyebilir dedi. İnşallah bekler 🤲🏻 hep görüyordum erkek bebekler geç gelir diye ama yalanmış, ya da benimki biraz aceleci 🙄
Clk56 Kbrayankkk bende 6 cm den sonra epidurel alırım filan diye hayaller kurdum ama bakalım gelme girişimi yok bu haftanın sonunda sezeryana alçaklar gelmezse
Clk56 suyesili evet birbirimize edelim yarın bende gidiyorum diyorum fark etmemissin sancı açıklık var yatış verelim deseler ne sevinirim 🤲
Clk56 kuzeymomsss suan kaç oldunuz bence bekler ya 36 dan sonrası zaten sorun olmuyor pek boyle doğmamasida insanı ayrı stres yapıyo
Belgin_78 Clk56 aynı kaderi paylaşıyoruz günümüz de cinsiyette aynı. Dün nişanım düştü ama hiç bir belirtim yok kuzum
Clk56 Belgin_78 ama nisan geldiyse gelir bence bu hafta doktorda dedi nisan gelirse 2 gün içinde gelme ihtimali yüksek filan ama bende hiçbiri yok
suyesili Clk56 ya inanın gunlerdir kalbimden gecenin aynisini söylediniz duam bu şekilde inşallah öyle bı şey olur 🙏😊
Belgin_78 Clk56 canım son haftadayız zaten inşallah en kısa zmana da alırız kucağımıza. Bence alttan muayenede hızlandırdı benim nişanımı. Çünkü kontrolden sonra düştü bekliyorum sürekli hareket yapıyorum squat yapıyorum inşallah bugün suyum da gelir çok sabırsızım
Frnrhf Clk56 ay insallah suan zaten o kadar sıkıntılıyım kı yeter ki saglikli dogsun o da bende kurtuluyum suniymis sezeryanmis hic korkmuyorum 😁