Demirssmomm Dilan7 heyecanlıyız artık sevmek istiyoruz içerde yaptıklarını birde dışarda yapsında yiyelim istiyoruz 🥰
Busraaydiiin1 Dilan7 zamannnnnn durduu durduuuu gecmiyor cildiricammmm🥲😃 minicik ayaklarını hissetikce deliriyorum burada
miyopmom Dilan7 32+5 iz biz ismine cok sukur karar verdik bi kac sey siparis verdim birde dolap alinacak geriye kalan her sey kizimdan kalan seyler buyuk alisveris yapilmayacak bizde 🥰
Naneliayran Dilan7 biraz ağrılı kramplı kaşıntılı geçiyor. Ama tekmelerini hissedince hepsini unutuyorum. 34 e girdik biz kızımla, hazırlıklar bitti 🌸
Deletedmom727271 çocukla olması gerektiği gibi yorucu ama güzel 😃 ilk hamilelikse sağlık sorununuz yoksa tadını çıkarın ilk hamileliğim sultanlıkmış valla 😂😂
Naneliayran Deletedmom727271 ilk gebeliğim ama sıkıntılı geçtiği için bi an önce sağlıkla doğsun istiyorum
esratmbs Dilan7 33 bitsinde 34 oluyim sonra oda bitsin istiyorum valla bir am once digurmak istiyorum cunku ikizlerim var onlara bu halimle yetisemiyorum dogurursam en azindan kendim hafiflerim cocuklarima bakarim diyorum 🙃
Deletedmom727271 Naneliayran doğrudur canım sıkıntılı geçti mi zor oluyor. bu hamileliğim de benim zor geçiyor.
miyopmom Dilan7 Allah razi olsun cok istemiyordum basta esim cok israr etti rabbim pisman etmesin bakalim 🥰