aysigil star3star bende çok hareketli tezcanlıyım 24. Haftaya kadar çalışıyordum sonra izine ayrıldım 16. Haftadan beri fitil olarak progestanı bende kullanıyorum herhangı bir kanamam vs hiç olmadı erken dogumu onlemek için başlamıştık. Bebişler şu an 2400 kg civarı ikiside 44 cm biri kız biri erkek. Kıayfetlerını vs ağırlaşmadan alıp yıkayıp ütülemiştim. Sonra gelenleri annemler ütÜledi. Odaları suan için yok yataklarını her sey pahalandığı için detaylı ultrasondan sonra ınternetten uyguna ıkı tane aldım. İnşallah hepimiz sağlıkla sonuca ulaşırızzz🥰🥰🙈
aysigil Cellci ben tam 22 kilo aldım 🤷🏻♀️20. Haftadan sonra çok aldım izne ayrılıp evde durunca bıraz hamur işi abartıldı 😁 33den sonra her hafta gidiyordum alalım artık diyip gülüyordum herhangi bir olumsuzluğu görmediği sürece benim doktorum hayır erken diyordu
Cellci aysigil bende 19 kg aldım 32 haftada. Sanırım bende başlıcam alalım artık demeye bir dahaki kontrolümde :) hem ağırlaştığımdan, hem de korkudan. Sağlıkla kavuşmak istiyorum 🙏🧿 allah hepimize yardım etsin, sağ salim kavuşalım yavrularımıza
Kbrhmz61 aysigil 36+1 deyiz kızlarımlarımla bazı anlar geliyor ki artık doğursam diyorum bazı anlar geliyo daha durabilirler diyorum ama suları azalmaya başlamış 2 günümüz var kavuşmamıza çok heyecanlıyım 🌺🌺