Aslanirem ikizleribeklerken amin sizin çok az kalmış artık 30 dan sonra korkmamalıyız ama yinede 36 görmek nasip olsun hepimize zor oluyor mu son haftalar
ikizleribeklerken Aslanirem bu haftalara kadar çok güzel geldim şükürler olsun gene kendi işimi yavaş yavaş yapıyorum ama tabi kilo aldıkça ağırlaşma oldu gece uykularım bayağa azaldı rahat yatamıyorum ayakta çok fazla dikilemiyorum bacaklar sinyal veriyor 😃
Aslanirem Sena_liya rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 hiç moralinizi bozmayın moral daha önemli görüyor musunuz bebişleri şuan nasıllar
Sena_liya Aslanirem evet çok şükür haftanın 2 günü görüş var. Süt götürüyoruz… Rabb ime emanetler. Duacı olun.. 🌹❤️
Aslanirem Esra-0751 oh oh maşallah 🧿 valla o günleri göreyim cidden beni de alabilirler sezeryana son aylar çok zor olur diye düşünüyorum 🤔 şuan bile zor
Esra-0751 Aslanirem Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin gözünü korkutmiyim herkesin gebeliği farklı benim kan değerlerim falan düşük kilo da almadım o yüzden ekstra zorlanıyor olabilirim 🤷♀️
ozgnr-Al Sena_liya henüz doğurmadım ama doktor yakın takip edilmen gerekli riskli falan diyince endişelendim anneme taşınmayı düşünüyorum beni bakar 🤦🏻♀️ En azından 29-30 haftayı görsem daha çok küçükler 😔
Basak-88 Esra-0751 benimde 32deyiz yatakta bile oturarak uyuyabiliyorum artık sağa sola dönmeler hayal oldu belim kopacak gibi ağrıyor
Esra-0751 Basak-88 Gerçekten öyle bi kaç hafta sonra daha da zorlanıcaksınız allah yardımcımız olsun yarın kontrolde doktorla konuşucam alabiliyolarsa alsınlar belim kopucak çünkü gıtık galan olucam diye korkuyorum
Kaderdlgn Bende 25 haftadayım sağ tarafıma hiç yatamıyorum ağrıdan göğüs kafesimin alt tarı ağırıyor doktor bize de 36 37 de olur dedi kaç kilo aldınız siz
charlottececi Aslanirem bir kucuk hastane cantasi yapin kendinize simdilik bence 32 itibariyle de gercek hastane cantaniz hazir olsun. Ben oyle yaptim ☺️28+1 im ben ☺️
Gny18 Aslanirem 13+3 tek yumurta ikizi bebeklerim. İnşallah 22.10.2022 ye kadar karnimda kalirlar cok istiyorum o tarihte dogmalarini rabbim izniyle tabi 🤲🏻🤗 bir kızım var oda 24 ekim dogumlu
Duyguerkan Kızlar benim bebeklerimin arasında 5 gün fark var sizlerde var mı öyle durumlar acaba doktor 2 haftayı geçmemesi lazım dedi
bayangulucuk35 Aslanirem tek yumurta ikizleri 36nci haftada dogum yaptım ikizlerim bir kaç gün sonra 4 aylık olucak 😍
S1b2 bayangulucuk35 maşallah sağlıklı büyütün inşallah bende tek yumurta ikizlerine hamileyim kiloları nasıl dı acaba küveze aldılar mı
Fkug bayangulucuk35 ay bana moral oldunuz bende tek yumurta ikizlerime hamileyim yarın 29 haftalık olucaz ite kaka geldik cok zor bir hamilelikti inşallah 37 leri görürüz tek yumurta da hep erken dogum okuyorum
biranneeeeeee bayangulucuk35 ay nasıl yani çok geç değilmi önceden nasıl anlaşılmadı. Tek yumurta ikizi falan mı neden öyle oldu çok merak ettim şimdi
Sehrbnon12 Aslanirem bende 2 gün önce gittim tek kese beklerken 2 tane kese gördüm cok sasırdım 12 gün sonra insallah kalp atışlarını da duyarız cok korkuyorum yaa nasıldı sizinki nasıl gördun uz söylermisin banada ben daha 5+3 deyim