Aslanirem Kızlar 24. Haftadayım siz ne zaman hazırlanmayı düşünüyorsunuz sağlıkla kavuşsak tek duam şuan 😍 Erken doğum yapanlar var mı aranızda çevrenizde sizin bebişler kaç gram ?
ozgnr-Al Aslanirem bende ikizlere hamileyim 20+3 günlük böbrek sancısı zannedip doktora gittim dün gece bebeklerden biri aşağıda dendi umarım erken doğum gibi risk teşkil etmiyordur plasenta ya bakınca internetten pekte iyi yazmıyor korkuyorum 😮💨
hcrelmli Aslanirem 36+0 da kontrole diye gittim 2 cm açıklık var diye hemen sezeryana alındım .ağrı sancı yoktu şükür sağlıkla doğdular ☺️
ikizleribeklerken Aslanirem bizde bugün 31. Haftaya girdik salı kontrol var, heyecanla bekliyorum doktorumuz 36. Haftaya girdiğimiz de alırız demişti tabi bebeklerin gidişatına bağlı olarak iki gündür ara ara top gibi toplanıyorlar kasıklarıma baskı yapıyorlar büyüdükleri için mi kasılma falan var mı nst sonuçunda belli Olcak o yüzden salıyı bekliyorum😍 herkese sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek nasip olsun
K_k1905 Aslanirem 28.haftamdayım doktor 30.haftadan 36. Haftaya kadar ne kadar götürebilirsek dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Aslanirem ozgnr-Al hiç korkmayın aklınıza kötü şeyler getirmeyin intertten de bakmayın bebekler bu haftalarda çok sık yer değiştiriyor doktorunuz öyle bir risk olsa progestan yazardı dinlenin bol bol
Sena_liya ozgnr-Al canm benden sana tavsiye bol bol dinlen sakın birsey kaldırma ev işini unut… Süpürge vs kesinlikle yapma bol bol zikir dua.. Yüce Allah sağlıkla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin
Oylumbaska Aslanirem hcrelmli bende 16 haftalık ilk hamileliğim. Normalde doğum kaçıncı hafta da oluyor ikiz gebelik kaçıncı haftada oluyor ?
Irade30 Aslanirem ben 27 haftalık doğurdum ıkızler erkın dogum oldu 860 ve 1030 gm doguldıler kuveza gırdıler artık allahım bılır ne zaman çıkacaklar çok zor bır süreç 😞ınş en kısa zamanda alırım bebeklerımı
Aslanirem ikizleribeklerken amin sizin çok az kalmış artık 30 dan sonra korkmamalıyız ama yinede 36 görmek nasip olsun hepimize zor oluyor mu son haftalar
ozgul_123 ikizleribeklerken siz doktorun dedigine bakmayin eger bi sikayetiniz yada sorun yoksa bekleyebildiginiz kadsr bekleyin. beni 35 haftada almak istediler neden dedm hersey normalken olmak istemedim haftada 1 kontrokle 38+5 de cok rahat sekikde gidip sezeryan oldum. kuvezde felanda kalmadilsr. 1 hafta 1 haftadir hem cocugun kilosu icinde son haftalar ay onemli
Elaela16 Biz de 31+2 olduk kızlarımla. Dün kontrolde erken doğumla ilgili bir şey görülmedi. Doktor böyle giderse 37 de alırım dedi ama 37 yi gören de çok nadirdir falan dedi. Sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz 🌸
Demet2323 Elaela16 inşallah daglikla alırız kucagimiza bende Şuan 21 haftadayiz ben kuafurde adaya gidiyom özel bölge için acaba illerleyen zamanda siz nasıl yaptinix kuafurde gitmek sakincilimi ada yaptirmak
Cellci Bende 32+0 oldum bugün. Son 1 haftada 1 kg almışım, normalde haftalık 400-600 gram arası alırdım. Çok da yatmaya başladım gerçi. 10 gün sonra kontrolüm var, heyecanla onu bekliyorum. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🧿🧿🙏
Cellci Tasbebek 5+3 dü galiba, tek kesenin kalp atışını duymak için gittiğimizde çift kese ve çift kalp atışı almıştık 🧿🧿
twinboymama Tasbebek 5+5 te tek kese gördük. 2 hafta sonra 7+5 te tek kesenin içinde iki bebek gördük 🙃
Sena_liya 3oglanannesi benimde 27 haftamda suyum geldi 28.haftama girdiğimde sezaryana alındım çünkü suyu patlayan bebek ters şekilde alttan gelmeye başladı… Şimdi küvezdeler yüce Rabb im sağlıkla evlerine gelmeyi nasip eylesin duacı ol canm bizede.
Esra-0751 Aslanirem 35+2 olduk pazartesi kontrolüm var umarım doğum tarihi verir şiddetli bel ağrım oluyor 🥺
Aslanirem Esra-0751 oh oh maşallah 🧿 valla o günleri göreyim cidden beni de alabilirler sezeryana son aylar çok zor olur diye düşünüyorum 🤔 şuan bile zor
Basak-88 Esra-0751 benimde 32deyiz yatakta bile oturarak uyuyabiliyorum artık sağa sola dönmeler hayal oldu belim kopacak gibi ağrıyor
ozgnr-Al Sena_liya henüz doğurmadım ama doktor yakın takip edilmen gerekli riskli falan diyince endişelendim anneme taşınmayı düşünüyorum beni bakar 🤦🏻♀️ En azından 29-30 haftayı görsem daha çok küçükler 😔
Aslanirem Sena_liya rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 hiç moralinizi bozmayın moral daha önemli görüyor musunuz bebişleri şuan nasıllar