Deleted27272 ah canım benim 9 ay emek emek aldım kıyafetlerini bezlerini biberonlarını emziklerini her hazırlığını tamamlamıştım. Dağıtacağım süslerini bir gün önce annemlerde kaldım orda hep birlikte hazırlamıştım. Bütün süslerini ellerimle hazırladım kendim. Annem bir sürü örgüler ördü mavi mavi. Ben bir kış giydirecektim onları. Ama ne oldu benim 9 ay emek emek toparladığım yıkadığım ütülediğim eşyaları 1 günde ben daha hastaneden çıkmadan toplandı görmiyim diye bodruma indirildi. Bodrumda duruyor benim evladımın herşeyi. 9 ay ellerini ayaklarını yüzünü göz rengini merak etmiştim hep eşim renkli gözlü diye. Hep rüyalarımda gözlerini açar bakardım renkli olurdu. Bir anneye doğurduğu evladının gözlerini görmek bile nasip olmadı. Bana sormadılar görmek istermisin diye. Ben sanıyorum ki yanıma getirecekler yada gidecem. Kendime geldiğimde çok geçti morgtaydı artık. Orda görseydim bırakmazdım onu orda alır kucağıma kaçırırdım herhalde aklımı oynatırdım. Ben mezarına gidemedim eşim götürmüyor yerinide söylemiyor. Biliyor ki o mezardan kalkamyacağım. Yerini bilirsem ordan eve girmeyeceğim. Benim evladımla vedalaşmama izin vermediler ama bana o gün sabahı rüyama geldi. Ölmüş eve getiriyoruz. Dokunursam canlanır diyorum. Seviyorum okşuyorum bi anda canlanıyor. Bana gülümseyip gözlerni açıyor. Babası gibi göm gök yemyeşil gözleri pasparlak. Kucağıma alıyorum canlandı oğlum diye bağırıyorum ama eşim hiç tepkisiz bi anda çocuğum ağzından burnundan köpükler geliyor tekrar boğuluyor nefessiz kalıp kızarmaya başlıyor yine kurtarmaya çalışıyorum bağrışlarımla telaşımla uyandım. Evladım rüyamda dirildi benle vedalaştı yine gitti ellerimden. Yemin ediyorum bir insan helalinden ölüme biz kadar aç olamaz. Ben bu dünyayı boşverdim evladımı istiyorum onu görmek istiyorum. İnşallah evlatlarımız bizi cennetin kapısında bekleyecek tanıyacaklar annelerni koşacaklar. Orada birbirimizin mutluluğuna şahit olmak nasip olsun güzel anne. O 6 ayı hiç geçmeyecek sanma geçiyor. Ağlayarak sızlayarak yeri geliyor eşinle gülerken geçiyor. Zaman çok yavaş geçti ama geçti. İnsanların acımasızlıklarına öfkelenerek kızarak geçti. O kadar fazla anlayışsızlıklara bencilliklere maruz kaldım ki. Hepsi benim zırhım oldu. İnsanlardan tiksindim artık. İnşallah güzel haberlerini burda almak nasip olur. Banada bir çok destek veren olmuştu. Bana onlara müjdelemek nasip oldu. Senin müjdende nasip olsun inşallah