dondurmalibebegim canımsın bu nasıl anlamak diye düşündüm birden taniki de ayni acıyı yaşayan birinin lafları bunlar…. yandım gerçekten ve etrafıma sağır olmayı kör olmayı öğrendim. Kızımla gideceğim yerlere tek başıma gittim, arabada pusetini koyacağım yere mezarını sulamak için hep bizimle olacak şişeyi koydum. Torpitoda bir tülbent var… mezarının bir avuç toprağı var… 23 Nisan da gittim yanına tahmini doğum tarihi idi. Bayramını kutladım mezarını çiçeklerle süsledim masalımın. Mezar taşının nasıl olacağını konuştuk bir süre… cennete kavuşacağız evet zaman çok göreceli. İlk sezaryan olduğum için 6 ay bekle dediklerinde aman allahim bir çocuk için 6 ay bekleyeceğim 9 ay da hamilelik ne kadar uzun dedim, şimdi ben her şey normal giderde ortalama bir insan gibi vefat edersem max 35 sene yaşarım. Diyorum ki bebeğime kavuşmama sadece bu kadar yıl var…. canım masalim canım yektam. Küçücük kalpleriyle ne işlere kalkismislar da bizi cennete sokma çabası içindeler. Kokusunu almadığım evladımın kokusu burnumda tütüyor kardeşim. Allah sabır versin. Bu bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Bebeğin öyle bir insan olsun ki tüm acilarini hafifletsin, için huzurla dolsun biz çok yoruluyoruz Allah bize ferahlık versin 🙏 o doktorlari da Allah bildiği gibi yapsın nasıl vır acı yaşadın tahmin edebiliyorum ama tahmin etmek yetmiyor. Biliyorum. Vicdani bırakmasın onu