Ftmagkkya EsraYsf inş bu hafta çıkıyorum hafta sonuna hepsine hallederz umarım bir çantamız kalır o yavaş yavaş olur zaten diye umuyorum 🙏 😂
35lavanta Ftmagkkya Aman nolcak bebişin kıyafetleri yıkalı ütülü nasılsa kilitli poşetlerimde hazır zaten pat diye doğmıcak sancıda gelse suda gelse çantayı yapar giderim artık 😂😂😂😂
erdem_agah EsraYsf hiç dert etmeyin çok zor olmuyor 🙈 kendimden biliyorum. Bende 37 hafta bittikten sonra hazirladim. O da şöyle oldu. O gün sancım vardi dedim artik hazırlayım 😁😁 şimdi 39.haftadayiz çanta bana bakıyor ben çantaya 🤷
EsraYsf erdem_agah hhahah çok iyi gerçekten minnoslar bizi şimdiden istediklerini yaptırıyor baksanıza 🙈😇🤭 biraz anneme sancı vereyim de canta hazırlasın sonra biraz Nisan yollayım da gitsin doğursun diye 🙈💕🤲🌸
tugcee36 EsraYsf yaa ne güzel😍 Mayıs’ın 10-15’i arası bir gün dedi büyük ihtimalle 11 ya da 12 Mayıs olacak🙈
Merro Kuputo bende 33 deyım aynen sen gibiyim herşey etiketli ve yıkanmadı oyle duruyo aslında 2 günlük iş başına oturmaya bakıyo sadece😅