busekoraltan MerveeD ya bende yıkadım ütüledim kırışır diye yerleştiremiyorum 😂😂😂 hastanede ütü mü arıcam onu nasıl yapıcaz bılmem çekim filan olacak
EsraYsf Selencnbz aynen öyle simdi dolabın kapağını açınca mis gibi daljn kokuyor valize koyunca ya valizin kokusu sinerse diyorum onuda yumusatici li suyla.icini bir silcem 🙈😁😇🤣🤣
EsraYsf Dmllale valla benim catim dar olduğu için ben hep zorlanıyorum canim belki senin catin dar değildir zorlanmazsin
Mavistez EsraYsf ben yıkadım da ütü bekliyor işte 😂 35+4 oldum burda 37de soguranlari okudukça geriliyorum zaten bu gidişle doğum başlayınca çantaya ne var ne yok atıp gidicez en son hastaneye😂
deryacakir5 Bende daha hazırlamadım malaseff , 32ye giriyorum 🤣 çatı muayenesi kaçıncı haftalardaydi unutmusum resmen bilen varmii ?
35lavanta EsraYsf 35+4 Hazır değil 🤭🤭😂😂 Oğluşun kıyafetleri yıkalı ütülü dolabında benimki şuan kargoda yarın gelsin yıkar ütüler hazırlarım artık 😂
EsraYsf 35lavanta 38 39 a kadar yolu var acele etmeyin derim diyomusum 🙈🤭😁 ohh en güzelini yaparsin canim😇
35lavanta EsraYsf Kızım tam 38. Haftaya girdiğimizin gecesi geldi oyüzden ben ne olur ne olmaz oladar durmayayım 😂😂😂 Ama bana kalsa tamam yaa hallederiz diye diye valizsiz doğururum 🥳🥳😂