Halisenur Merhaba arkadaşlar ben iki gündür klomen kullanıyorum kasıklarımda belimde ağrı oldu özellikle bugün nefes aldıkça karnıma kramplar girdi kasıklarımda sancı vardı ve göğüslerime de bazen ağrı girdi sizce bu normal mi yoksa doktora gitmem gerekir mi
benimmdunyamm Halisenur en son ikinci kez klomen denediginde öyle ağrım oldu o ağrıyı çektim doktora gittim yumurtaya bakacakti işte yumurta falan buyimemisti kiste çevirmişti kiste çevirdiği için ağrı yapmış
benimmdunyamm Halisenur ilk kullandigimda hiç ağrım olmadı yumurta büyüdü çatlatma yaptı olmadı ikinci klomen tedavisinde kiste çevirdiğinde ağrım oldu
Sumeyra12 benimmdunyamm canım klomen kist çevirdi yazmışsın ksc mg kullandınız ve günde ksc kere içtiniz
Sumeyra12 benimmdunyamm canım birsey sorucam araştırma yapıyorum ben klomen kullandım 16 gün gittim 16 cm 14 cm iki yumurtan bar dedi üç tane de küçük 29 gün oldu ama adet olmadım dün test yaptım negatüf kist olmasında Korkuyurum size ne zAmn kist kldıgunu söyledi doktor kaç cm kullanım yaptınız ve gecti mi
Tyh Halisenur bende kullndım doktors söyledim agrılar normal yumurta büyüyor dedi korkma yani bende de oldu :)
Sumeyra12 benimmdunyamm mg kaçtı canım ben suan 50 mg kullanıyorum sabah akşam sende yumurta işgili sorun var mıydı pcos gibi
benimmdunyamm Sumeyra12 50 mg di bende pcos var ilk 2 tane içtim kontrole gittim yumurta oluşmuştu çatlatma yaptı iliski günü değerlendirdik ama hamile kalamadim adet olunca gel dedi adet olunca gittim bu sefer günde 3 içeceksin dedi içtim zaten ağrı yapmaya başladı bende yumurta büyüyor sandım meğersem kist yapmış doktor aşılamaya geçelim dedi bende kabul etmedim tedaviyi bıraktıktan 9 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım
Gozdeyasin Halisenur çok.iyi bilirim o ağrıyı ben öyle ağrı yasamadim hayatımda diyebileceğim. Gunlerdendi çok zordu gece hiç uyumamistir doktoru aramistim normal demişti sonra kendimi hamile zannetim o kadar cahildimki ilişkiden ve o haptan sonra çatlatma iğnesi ile hemen anında hamile oluyorm zannetmiştim ve piskolojik tedavi gördüğüm dönemler beni mahfetti o hap üstüne çatlatma iğnesi o ara da aşırı zayiflamistm rabbim herkese doğal yolla çocuk nasıp etsin bu olaya tam 1 yıl oldu şuan tüp bebekle.hamileyim çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsn inşallah yüzünüz guler sizinde çok yorulmadan
Halisenur Gozdeyasin amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın mübarek ayda hepimizin kucağını doldursun rabbim 🙏
Sumeyra12 @“Masalinannesiiii” benimmdunyamm canım benim de suan agrım var Boyle bir sanki igne ağlıyor hemn geciyor senin de öyle miydi
benimmdunyamm Sumeyra12 valla ağrıyı hatırlamıyorum nasıldı geçen sene oldu ama rahatsız edici bir agriydi
benimmdunyamm Sumeyra12 ilaçtan sonra olan kist mi evet doktor takma dedi adetle birlikte atacaksın onu dedj