Sulegorkemakyol Gul-han 55.5 kg hamile kaldım 74 kg doğuma girdim 5 aylık bebeğim 64kg şu anda kışın doğum yapınca çok aktif olamdım havalar ısınmaya başladı daha çabuk veririm kızım hamileliğinde 51 kg kalmış 79 doğuma girmiştim kızım 8 aylık olduğunda eski kotlarımı giyebiliyodum
NBA Gul-han 64 le doğuma gittim çıktığımda 56 kalmıştım 1 ay oldu hala eksilmedi 3 kilom var daha vermeye
Esmakks Gul-han 54 ile hamile kaldım ilk gebeliğimde 11 kilo aldım hepsi doğumda gitti. Şuan da 54 ile hamile kaldım 31haftalığım 6 kilo ile devam
MinnieMouse Gul-han ben 50 kiloyla hamile kaldım 60 kiloda doğurdum, kızım şu an 20 aylık. Tabi uzun bir pandemi ve ev hapsinden sonra 53 kiloya zor düştüm. O da bı dönem midemden rahatsizlaninca mecburiyetten gitti yani 😅 52-53 sabitlendim şu an.
Hasmeftun Gul-han Ben 53 ile hamile kaldım şuan 33 haftalığım 65 kiloyum baya kilo aldım ama çokta belli etmiyor nerede o kilolar bilmiyorum boyum uzun olduğu için farkedilmiyor çokta takmıyorum zaten
Archenemy_56 Gebeyim15 Gelin bir sarılalım😂😂 baktım herkes 3-5 kilo ben de 13 haftalık hamileyim 3 kilo aldım o da bulantı kusmam olduğu halde 😂😂 ilkinde öyle bir derdim de yoktu 25 kilo alıp bambaşka bir insan olmuştum ama 3 ayda verdim inş yine veririm
muserref02 Gebeyim15 şuan sizde şişlik oluştuğu için öyledir zamanla toparlayınca kendi kilonuza yakın döneceksiniz 🌸
5561 Gul-han Kendimi bildim bileli 55 in üstüne hiç çıkmadım Boyum uzun diye hep kilo almak istiyordum zaten 53 le hamile kaldım şuan 6 aylık olduk 63 kiloyum
2298menesa 53 kilo ile hamile kaldım şuan 31+0 65 kiloyum daha fazla almadan sağlikla doğsunlar inşallah
Tucicup Bu hamileliğimi 62 kg ile sonlandiricam inşallah 🙏 az kaldı bundan önceki kızımda 38 kg almistim 😄😄😄 asla aynı hatayı yapmam demiştim yapmadım çok şükür