Gul-han 53 kiloyum.5 haftalık hamileyim.53 kilo ile hamile kalanlar hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız acaba??
Deletedmom627372 Gul-han ilk bebeğimde 55 le hamile kaldım 72 doğuma girdim o 2 yaşında şimdi 68 kiloyla hamile kaldım hala ayniyim 12 haftalık bunda çok dikkat edicem fazla almak istemiyorum
181019 Ccaannsseell gel sarılalım bende ı kadar alcam sanırım ve bugun dikkat etmeye basladım dogumdan sınra verırım diye umursamadım ama olmayacak bole
Ccaannsseell Merveofs valla çok kolay oldu hiç anlamadım 😂😂 ben sigara içiyordum. Hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktım. Oyuzden ilk başlarda çok fazla kilo aldı. Sonradan yavaşladı kilo alımım ama tabi iş işten geçmişti 😁
Tucicup 50 kg hamile kaldım şuan 32. Haftaya girdim 59 kg oldum en fazla 63 gibi doğuma girerim diye düşünüyorum
edis22 Gul-han ben hamile kaldigim zaman 51 veya 53dum. Simdi 27 haftamdayim ve 63 kilo olmusum🥴😁. Ben ilk 3 ay cok cok yedim. Geceleri bile kalkip yemek yiyordum ondam sanirim fazla aldim🤷🏻♀️
Tunurr Gul-han ilk hamileliğimde 53 kiloyla hamile kalmıştım 66 ile doğuma girdim oğlum 3 yaşında şimdi ikinciye hamileyim 56 ile hamile kaldım 18+1 deyim 57 kiloyum
Tospikkkk Ben ilk gebeligimde 54 le hamile kalmıştım 64 lede doğuma girmiştim şimdide 55 ile hamile kaldım 17 haftalıkgebeyim 56 kiloyum