ElKal Busra_06 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin olsun seneye anne çocuk kombini yaparsınız 😀
Busra_06 ElKal amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 🥰 ayyy anne kız kombini yaparım çok tatlış 🎈
ElKal Busra_06 evet anne kız kombinleri çok tatlı oluyo 😁 bende bizim oğlanı damat yaparım artık 🤵♂️😀
Annesininkurabiyesi ElKal Ay kandırıyorlar hep bizi . Emzirme dönemindede sütümüz olsun diye herşeyi yicez ne vermesi ya 😂
Dmlafrknomr ElKal duz siyah elbise aldim ama suan tam oluyor 15 gune kilo alirsam nolur bilmiyorum salimida uzun yapıyorum bi sekilde gececek bu bayram insAllah 🤭
ElKal Dmlafrknomr elbise daha kurtarıcı ve rahat olur bende elbise almayı düşünüyorum bebişimizle ilk bayramımız güzel geçer elbet 🤗
gulay2512 ElKal Kumaş tulum aldım bol hiç bir şekilde birşey bulamadım ve herşey 500 den başlıyor güzel birşey istiyorsak 😂😂
Ozlm0916 ElKal internetten almadım ki kuzum carsidan aldim hamilelikten dolayi internete guvenemiyom artik önceden bedenimi net biliyordum getittiriyodum şimdi öyle değil :)