Gny18 ElKal ben lcw dan uzun tunik aldim siyah ustune beyaz ince cizgili ustune siyah Duz renk şal. Elbisem ayak bilegime kadar geliyor ve tiril tiril çok rahat.
Ozlm0916 ElKal bugünde ben aldım bayramlık 2 tane elbise bi tunik zaten hamile pantolonum felan vardi 😍 elbiselere aşıkk oldum yalnzzz ❤❤❤😘😘😘
Amorfati23 ElKal ayy bende o dertten muzdarip… Kıyafet denedim arkadan başka biri yandan başka biri karşıdan başka biri 😂😂 ikili keten takım bi de elbise aldım mecbur napim 🤗 34 beden olan ben ahhhh ahhhhh
ElKal Merve1850 sağlık olsun kilo verilir bende o kiloya doğru ilerliyorum bebişler sağlıklı olsun yeter 😅
Gny18 ElKal benim elbise kisa durmuyor zaten dugmeli. Dugmelerini dizime kadar dugmeliyorum yururken falan da zorlanmiyorum ama benim gobis fazla cikmadi daha. Siz giyinin ustunuzde gorun oyle alin daha cok içinize siner ❤️
Ozlm0916 ElKal internetten almadım ki kuzum carsidan aldim hamilelikten dolayi internete guvenemiyom artik önceden bedenimi net biliyordum getittiriyodum şimdi öyle değil :)
Amorfati23 ElKal bende ikili takımı 40 beden aldım elbiseyi L beden 😂😂 normalde kafa yerdim gram bile alınca şimdi içim bi hoş oldu yaa 🤗💞
ElKal Amorfati23 bende ilk zamanlar dert ediyordum sonra saldım rihanna bile kocaman oldu napalım yani 😀
ElKal Annesininkurabiyesi emzirme döneminde veriliyormuş beni öyle söyleyip rahatlatıyorlar bilmiyorum artık 😀
Buseyllzr ElKal https://imgyukle.com/i/RSBxyv Geçen sene kışa girerken böyle bir elbise almıştım sadece 1 kere giyebildim havalardan dolayı bidaha giyememistim 🤦 hava güzel olursa bunu giymeyi düşünüyorum hevesimi alamadim çünkü 😂
ElKal Busra_06 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin olsun seneye anne çocuk kombini yaparsınız 😀
Annesininkurabiyesi ElKal Ay kandırıyorlar hep bizi . Emzirme dönemindede sütümüz olsun diye herşeyi yicez ne vermesi ya 😂