Kızlar 26 martda normal doğum yaptım 7 dikişim vardı 2 Nisan’da aşırı ağrım vardı dikişlerde gittim hastaneye dikişlerşm atmış. Tekrardan dikiş atıldı. Yeni dikişler atılalı 15 gün oldu. Sorum şu bugün duşa girdim çıktım eşim fön makşnesi ile dikiilerimi kuruturken vajina girişindeki dış dikişlerin 2 3 tanesinin çürümeye başladığını söyledi birde iki eti birbirine dikiyorlar ya hani iki etin arası biraz açık. Bu ne deme oluyor tekrardan dikiş mi attırmam gerek. Hiç ağrım yok akıntı yok iltihap yok. Ne yapmalıyım. Normal mi yardımcı olur musunuz

defneveannesiii düşüyor canım dikislerin zaten aralıklı dikiyorlsr benim de öyleydi eriyen ip kullaniyorlar bende baktığım da dikislerim arası açıktı

hunilimom canım demek istediğim yan yana olan dikişler değil karşılıklı iki eti birbirine dikiyorlar ya hami iki et arasında biraz açıklık var tam kapanmamış gibi sadece vajina girişinde var 2 dikişte

Tugceelanaz ipler çürümeye başlamış rengi değişmişti ipler çürüyüp giderse 1 2 güne nasıl yapışacak iki et birbirine

Altdaki dikişlerde sıkıntı yok canım hatta en altdan bi tanesi düştü. Dediğim vajinadaki ilk dış dikişlerde