Deletedmom622772 Busee2727 ikisinindr uygulaması var oradan listenizde olan ürünlerin fiyat karşılaştırmasını önceden yapabilirsiniz ve civilden alınacaklar vs e-bebek diye ayırabilirsiniz ben civil de alacak çok kaliteli şeylerde buldum kötülerde var tabiki e-bebekte de kötü de var iyide gidip gezmek en iyisi
Limonzeytin Busee2727 E bebekten kıyafet aldım uygunlarıda var .. civildede 24 nisana kadar baya indirimler var mağazaya gidemedğm için bebek arabası ve park yatak civilden siparş verdm istedğm modeller vardı uyguna geldi. Ne alacağnza bağlı 😊😊 civilde iyidir yani gidin derim uygulaması var bende takp ediyorum.
Nur22Elif Civil de fena değil ama bi ebebek değil. Evet bi tık daha pahalı, daha kaliteli şeyler var. Ebebekten aldığım hiçbi şeyden pişman olmadım.
Rabiaugur Elfs bizim burda babymal ve ebebek büyük mağazaları var ikisinede gidip bakmayı düşünüyorum fiyatları karşılaştırarak alırım diye düşünüyorum zaten birbirinede yakın ikisinede giderim civilde var ama pek kaliteli bulunmuyor genelde duydugum o
Elfs Rabiaugur evet ebebekten de lcw daha kaliteli bence. Ebebek ürünlerinde dikiş sorunu olabiliyor dikişleri biraz yamuk dikiliyor şortlarda falan belli oluyor.
Beyzossb Busee2727 canım ben çoğu şeyini babymall mağazasından aldım , her şey orada daha uygundu oraya da bir bak istersen 🤩
Delimavi Bence de kesinlikle baybmall 100 tlye 23 tl kupun veriyolar ayrıca giyim konusunda çok marka var
Elizzannesi Busee2727 ikisinden de qldigim şeyler oldu ama civil daha cazip geliyor bana takip edip indirimden aldim çoğunlukla civil daha çok çeşit var gibi
Nesrincente Busee2727 civil de daha cok cesıt var bana daha guzel gelıyor e bebekte bısey bulamıyorum ben ya
Ecemhiram Civilde uygun değil artık oda uçmuş e bebekle aynı fiyatları ama kalite olarak e bebek ben de e bebekden alıcam