Annesininportakali53 Kızlar oksapar iğneyi kutu kutu alamiyormuyuz doktoruma söylememe rağmen her recetede bir kutu oksapar oluyor ve her 10 günde bir hastaneye gitmek zorunda kalıyorum şuan elimde 3 tane var dün doktora gittim bu sefer 2 kutu yazdım dedi eczaneye gidince elimde 3 tane olduğu için salı gününden itibaren alabileceğimi söyledi ama o zaman bu reçete geçerli olmayabilir dedi
Fatma1hiranur Annesininportakali53 sağlık ocağında yaZdır canım benim doktor öyle söyledi sabah akşam kulanıyorum rapor çıkartırdı bana her gittiğimde 30 kutu yazıyor bittiği zaman randevuma daha varsa sağlık ocağınadaki doktor yazıyor 😊
Mesudesrds Annesininportakali53 rapor çıkarttır öyle al biz raporla 10 kutuya yakın almıştık bulunduğumuz ilçede bulamadığımız için tüp bebek yaptırdığımız için doktoruna söylemelisin
Polat_nur11 Annesininportakali53 bende öyle 3 kutu alabiliyorum sadece fazla vermiyorlar raporlu olduğu halde raporsuzsa 1 kutu sadece Eczanede tanıdığınız varsa rica edin size fazla versinler benim kuzenimin eczanesi var 12 kutu birden aldım şuan 6 kutum var doğuma kadar yetiyor 🙏 Rabbim şifa versin inşallah 🌸
Dmrdmr_3834 Annesininportakali53 Benim ki ilk 10 kutu yazdı şimdi de 15 kutu yazdı bı aylık doğum olmazsa yine yazarım dedi. Sizinki niye öyle yapiyor anlamadım
Annesininportakali53 Fatma1hiranur doktorun kendisi mi rapor yazıyor yoksa direk sağlık ocağına mi gitmem lazm kuzum valla helak oluyorum devlete gittiğim için randevuda bulamıyorum
Annesininportakali53 Fatma1hiranur kuzum rapor çıkaramadım daha ama sağlık ocağına geldim iğneyi vurulmaya sordum yazarım dedi rapor cikartmadan
Fatma1hiranur Annesininportakali53 ilk Aldığımda doktor soylemdimi canım raporlu olup olmadığını eğer değilse doktora söyle rapor çıkartırsın sana
Annesininportakali53 Elibo ben ilk özele gidiyordum pihtilasmam olduğu için devlette pek ilgi olmadığı için özele gittim direk verdi oksapar sonra dediki kalp atisi duyulunca 1 yıllık rapor çıkartacam sana sonra birdaha gitmedim uzak diye devlete gittim kalp atışını duyduk bebeği gördük ama reçete verdi bu doktor 2 kutu yazmış yine alamadım elimde 2 tane olduğu için aklimdanda çıktı böyle birsey
Annesininportakali53 Fatma1hiranur söylemedi hicbirsey kuzum ilk özele gittim özel dedi sana rapor cikartacaz kalp atışını duyunca bir daha özele gitmedim uzak olduğu için devlete gittim kalp atışını duyduk gördük bebeği ama rapor çıkarmadı benimde aklımdan çıkmış böyle birsey olduğu daha ilk kez basima geliyor bu durum koşturuyorum habire
Annesininportakali53 Mesudesrds aaa salı günü gidicem eczaneye verirlerse kullanicam reçete geçersiz derse cikacam doktorun odasına direk söyleyecem yada direk özele gidicem o gün çünkü bunu her gün kullanmak zorundaymışım randevu bulamıyorum koşturuyorum böyle birsey olduğunu bilmiyordum doktor bilgilendirmedi
S1907 Valla bugün bende kullanmaya başladım,1 kutu verdi raporlu oluyosa bnde çıkartıyım bari iyi olmuş bu konuyu açtığın,iğne bitmeden eczane vermiyor çünkü
Annesininportakali53 S1907 öyle kuzum benim bu 3.kutum içinde 10 tane var zaten bide devlet hastanesine gidiyorum ben 7 haftalik oldum ama helak oldum randevu bulamiyorum bitmeden vermiyorlar benim şuan elimde 2 tane kaldı ama salıya bu reçete geçerli olurmu bilmem dedi yani salı günü yine kosturcam
S1907 Annesininportakali53 aynı şey bndede olmuştu reçetinn süresi 3gün, eğer elindekilerin süresi 3 günü geçiyorsa yeniden yazdırman lazım,o yüzden doktoru ona göre ayarlamak gerekiyor,yada dediğin gibi yazı çıkarttrp sağlık ocağındanda yazdırcaz
Fatma1hiranur Annesininportakali53 tekrar gittiğinde söyle canım çıkartır hem daha fazla iğne yazar hem de fiyat olarak daha uyguna geliyor
Mesudesrds Annesininportakali53 doktor bize kendisi söylemişti rapor yazayım diye sen gittiğinde söyle bulmakta zorlanıyorum rapor yazar misiniz diye hala bende kullanmadığım 2 3 kutu daha var reçete de fazla vermiyorlar 1 yada 2 kutu veriyorlar rapor çıkarttır daha çok kutu alırsın
Annesininportakali53 Mesudesrds valla ben doktora dedim eczaneye gittikten sonra doktor bey elimde 3 tane olduğu için vermiyorlar şuan salı günü verebilirler mis ama o zamanda reçete geçersiz olabilirmiş ben bunu hergun kullanmam lazm vermezlerse nasıl yapcaz ne yapabilirim valla bende bilmiyorum deyip gülmeye başladı böyle birseyden bahsetmedi bile elimde 2 tane kaldı salı günü gidicem eczaneye alabilirsem alacam alamazsam direk doktorun odasına cikicam zaten zor randevu buluyorum
Mesudesrds Annesininportakali53 bence de öyle yapmalısın kimi yerlerde bulunmuyor getirmek zorunda kalınıyor
Annesininportakali53 S1907 hafta sonu sayılmıyor galiba başka eczaneye sormuştum öyle demişti doktora cuma günü gittim bide altını cize çize söyledim salı günü elimdeki ilaç bitiyor heralde denk gelmiyor hafta sonu sayilmazsa ama alabilirim
Annesininportakali53 Polat_nur11 Amin inşallah sağol kuzum valla tanıdığım yok hiç malesef… 3 kutu olsa bile yine iyi bir kutu hiç yetmiyor 10 günde bir randevu alıyorum sırf yazdırmak için yok sa o kadar gitmem yani
Annesininportakali53 Dmrdmr_3834 bence oda boyle birsey olduğunun farkında değil elinde olunca vermiyorlar diyor bende evet diyorum vermiyorlar yazdığınız reçete salı gününe geçerlidir mu bilmiyorum dediler ne yapcaz diyorum doktor bende bilmiyorum deyip gülüyor
Annesininportakali53 minikkurabiyelerinannesi ama bunun için doktordan rapor cikartmak lazmmış heralde
FatmaNur_27 Annesininportakali53 ben rapor çıkarttım daha evde bitmeden eczaneden arıyorlar evdeyseniz getirelim diye kendileri getiriyor
Annesininportakali53 FatmaNur_27 ah nerde daha 7. Haftaligim hastaneye gitmekten yoruldum 3. kutuyu kullanıyorum 4. Gidişim bende yoruldum bebeği de gördük yani sırf ilaç için randevu alıyorum