Bussyldrm Acemianneee08 bana doktorum bir pipi göremedim bu kız ya %80 dedi çok değişeceğini zannetmiyorum ama yinede kıyafet alma dedi bende ikilemde kaldım
Acemianneee08 Bussyldrm detaylı ultrasonu bekle kuzum yine de bize de aksine 19 a kadar çıkıntıyı bile gösterdi ama kızlarda klitoris kası ile çok karışıyomş oymş gördüğümüz
Prenseslerinannesi344 Acemianneee08 once erkek sonra kiz mi dedi dktr size kilitoris kasi ne kiz benziyor mu dedi pipiye?
Esra-uslu Bussyldrm doktorum bana da kıza benziyor dedi bende senin gibi kararsız kaldım birşeyler almak için sabırsızlanıyorum 14 haftalık
Bussyldrm Esra-uslu bende öyleyim ben biraz emin gibi oldum %80 dediği için ama birşeyler alma birdaha ki kontrolü bekle dedi doktorum
Esra-uslu Bussyldrm bana da aynısını dedi çok erken dedi kaynanamda alma diyip duruyor zaten ilk gebeligimde bebeğimin kalbi durmuştu doğuma kadar birşey alma diyo o ama işte insan heves ediyor gördüğüm herşeyi almak istiyorum
Prenseslerinannesi344 mrs_atalay banada ozel 13 de erkek pipiyi gordum demişti bende degisir diye bekliyorum 17 hafta yi
Acemianneee08 Prenseslerinannesi344 18. Haftaya kadar %90 erkek dedi hatta pipisini de gösterdi . Ama 19. Haftada detaylı ultrasonda perinatolog iyice baktı kız dedi. Klitoris kası kızlarda şişkin olunca pipi gibi görünüyor
gorky Prenseslerinannesi344 Yok özeldeydim Yani yarım saat kadar baktı ben pek cinsiyeti önemsemediğim direk bebeğe odaklanmıştım pek neye göre dediğini dinlemedim bile 😀
Prenseslerinannesi344 Acemianneee08 benide degisir canım büyük ihtimal 2 kizimdan sonra bide oglum olsin istiyorum ama Rabbim ne dilerse o olur pipisi var denildi bjzede dedigin gibi benzetmis olabilir 25 kntrl var kiz deerse şaşırmam ama bundan cok tursu yedim eksi 😀
Ruveyda_baskapan Bussyldrm bekle , ben ayrıntılıyı beklemiştim , kız bebekte yanılma olma ihtimali Biraz olabilir, hem alışveriş kaçmıyor bir dur hele 😂😂
Merve0004 Bussyldrm 17/18 haftaları bekleyebilirsin alısveris içinde çok erkek hem ben 5 aylığım daha alısverişin A sını yapmadım 😂