Demirssmomm Bussyldrm beyaz şeyler alabilirsiniz. Beyaz zıbın falan. Müslin battaniye falan alabilirsiniz illa pembe veya mavi olmak zorunda değil.. biberon alabilirsiniz, bez alabilirsiniz. Krem şort bady tulum falan alabilirsiniz..
Dmrdmr_3834 Bussyldrm Valla ben 18. Hafta da tam net öğrendim bekle derim bana da yüksek ihtimalle kız dediler erkek çıktı
Acemianneee08 Bussyldrm 19 haftaya kadar %90 erkekti 20. Haftada detaylı ultrason da kıza döndük. Bence alışveriş için acele etmeyin
Bussyldrm Acemianneee08 ciddimisiniz ya ne kadar çok bu durumu yaşayan varmış bana da doktor kız bu ama çok da net %100 demedi yani öyle gibi görünüyor dedi
heycanlbekleys Bussyldrm bana da doktorum %70 kız ama alışveriş yapma dedi sonra tekrar gittim bu defa yüzde yüz kız dedi
54Duyguguc heycanlbekleys bende de aynı 15. Haftada gittim %70 kız dedi 16.da tekrar gittim meraktan %100 kız dedi valla ben dayanamadım aldım bir şeyler erkek çıkarsa dn yakın arkadaşımın kızı olacak ona veririm artık😂
Acemianneee08 Bussyldrm bizde erkek diye netleşmişti ama detaylı da kız diyince şok olduk canım valla ☺️
Nissaam Ben 15 haftalıkken gittim bacak arasına bakmadan önce kiza benziyo dedi sonra bacak arasina bakti bacak arası boş gözünüz aydın kızınız olcak dedi 🤷♀️ bende detayliya giricem haftaya insallaj degismez baya alisveris yapildi🤦♀️
Bussyldrm Acemianneee08 bana doktorum bir pipi göremedim bu kız ya %80 dedi çok değişeceğini zannetmiyorum ama yinede kıyafet alma dedi bende ikilemde kaldım