Mrvsmt2502 AylinKara uyuşturuyorlar tabiki hissetmiyorsunuz korkmayın doğumdan 2 gün sonra falan uyuşturucunun etkisi geçtikçe hissetmeye başladım oturup kalkarken zorluyor şuan oda geçecektir herhalde
Sarahh Mrvsmt2502 Emin ol geçiyor hiçbirşey kalıcı değil 😊 ben 18 yaşındaydım travma olarak kalıcak diye düşünüyodum ama hiçde umduğum gibi olmadı şimdi dediğim gibi aklıma bile gelmiyor
Mrvsmt2502 Sarahh dikis kısmı değilde doğumdan sonrası travma benim için rahimim toparlanmadi kanamam durmadı doğumda ağlamadım doğumdan sonra ağladım
Sarahh Mrvsmt2502 benim gibi çok hassas biri böyle diyorsa emin olun 1 yıl geçsin bak bakalım nasıl geçiyor
Sarahh AylinKara Sezeryandan daha iyi en azından küçücük kesi atılıyor ve dikildikten sonra hiç bi acı hiss etmiyosunuz sadece 2,3 gün acı oluyor oda 10 güne tam geçiyor
Aliyegunes Valla bende şöyle oldu acısı felan olmadı batikkon felan kullandım sadce yanlış anlamayın ama cinsel ilişki ye gremedim cnki sanki bse olcakmis gbi 40mdan 3 ay snra girdimm doktora sordum piskiljik dedi snra alıştım Zatn,😁