Emilya_1996 doğum kontrol hapları tedavi etmez baskılar canım başka bir doktora daha git. Ben de 18 yaşımdan beri pcosluyum belki öncesinde vardı bilmiyorum. Üniversitedeyken 3 yıl doğum kontrol hapı kullandırdı doktor. O kadar gereksizmis ki bıraktığım anda yine sıkıntılarım devam etti. Şiddetli sancı tüylenme sivilcelenme şikayetleriyle gidince öğrenmiştim. Sonra 24 yaşımdayken hacamatla tanıştım 2 yıl düzenli yaptırdım çok rahatladım. Onunla birlikte clife macun kullandım düzensiz de olsa. Sonra evlendim 27 yaşımda, evliliğin üçüncü ayında hamile kaldım şimdi çok şükür bir kız evladım var. İkinciye hemen istedik ama uzun süre ne hacamat ne macun kullanamadigim için muhtemelen sorun tekrarladı. Şimdi 30 yaşındayım. 1 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim. Sanırım şu an yine hamileyim hiçbir şey denemedim geçen ay kimyasalın üstüne hamile kalmam kolaylaştı sanırım. Adetim yarın henüz netleşmedi ama. Bu dediklerimi bir araştır. Pcos hamileliğe engel değil. Sadece düzenlenmesi gereken hormonal bir durum. Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var. Orayı da inceleyebilirsin.