mavisevdamm_m ceydabrn evet yara oldu sivilce gibi çıkıyor çatlağın üzerinden sonra kaşınıyor çok yara oluyor kanıyor bebe yağı falan da aldım fayda etmiyor napicam bilemedim bir de zeytinyağını denerim
Gzunl mavisevdamm_m bende sizin gibi ne kullandıysam fayda etmedi kantaron yağı da bende işe yaramadı vücudumda çatlamadık yer yok genetik yatkınlık çok önemliymiş bu konuda
mavisevdamm_m Gzunl evet artık çatlağı çok takmıyorum da kasintidab uyuyamıyorum hep yara oldu kanıyor canımı baya yakıyor
Dark mavisevdamm_m doktorunuza soyleyin bunu. Yara falan olması pek normal değil. Ona göre krem falan verilir
mavisevdamm_m Dark salı günü randevum var da salı soracağım mutlaka saliya kadar belki biri bir şey der de rahat ederim diye düşündüm kasintidab uyuyamıyorum
Gzunl mavisevdamm_m bende çok kaşınmaya başladım inşallah yara olmaz kakao yağı bende en iyi etkiyi vermişti birde onu deneyin istersiniz
mavisevdamm_m Dark eşime al demiştim oda dalinin bebe yağını almış sürekli sürüyorum ama kaşıntı hiç durmuyor acaba oda kaşıntı yapar mı diye de düşündüm kızıma bübchen in bebe yagini almıştım onu denicem simdi
SedefPolat Aya kadar günde bir kez, daha sonra günde 2 kez nivea hassas bebek yağı kullandım, yaklaşık +30 kiloyla devam ediyorum çatlağım yok, son haftalarda dalinin bebek yağından sürerken kaşınma başladı, karnımın yanları pütür pütür oldu ve acayip kaşınıyordu, tekrar eski bebek yağıma döndüm ve geçti. Hamilelikte hormonlar, aşırı terleme sıcaklık gibi bir sürü etken kaşıntıya sebep olabiliyor, ayrıca çatlaklar da derinleşirken ciltte soyulma kaşıntı dökülme yapabiliyor, bi doktora danışılabilir ☺️🥰
mavisevdamm_m SedefPolat oh ne kadar şanslısın ya benim karnımda catlamayan yer yok resmen.. bende dedim acaba kasintimi Dalin mi arttırdı yarın sabah kızımın bebek yağını deneyecegim bakalım salı günü randevum var o zamana kadar dayanmaya çalışıyorum 😔