Oyku3005 35 haftalığız hareket ediyordu elimi katayım dedim kattım 2 dk sonra çıt sesi geldi böyle 2 3 kere bişimı yaptım acaba😔😔
Fatma29 Oyku3005 bende de hep olur. Doktoruma sordum ilk defa duydum öyle birşey dedi dedim neyse beni deli zannetmesin diye ustelemedim 😄 ama baya çıtlıyor
Oyku3005 Dilara9406 karnımdan işte çıt sesi geldi bebek hareket ederken elimi kattım çıt sesi geldi böyle parmağını çıtlatır gibi bi ses bebekten geldi ama eminim🙄
kuzeymomsss Oyku3005 hahah canım böyle şeyleri önceden okuyordum inanmıyordum 2 3 sefer başıma geldi gerçek bişeymiş yani bende yaşadım 😂 35+4 haftalığım bu arada
Oyku3005 kuzeymomsss beni anlayan biri çıktı sonunda 😁 tuhaf bi ses bi yerini kırdım zannettim sonra hareket etmedi bişimi oldu dedim 😁
A152245 Benim de arkadasim surekli duyuyordu. Bebek doğdu 4 yaşına geldi hala eklemlerinden çıt sesi geliyor sık sık 😂 bir sorun oluşturmuyormus ama merak etme. Turp gibi çocuk maşallah.
Oyku3005 Dilara9406 bende daha bugun yaşadım karnımı seviyordum konuşuyordum kızımla bi baktım çıt sesi geldi içersen korktum sonra hareket etmedi dedim bişimi yaptım diye düşünürken hareket etti bidaha😄
kuzeymomsss Oyku3005 ilk eşim ve annem yanımdaydı dedim karnımdan çıt diye ses geldi saçmala dediler bana 😂 dedim bana öyle geldi demek, bir sabah böyle artık uyandım uyanacağım yine o ses geldi ben şok 😂
Oyku3005 kuzeymomsss ilk defa duyunca insan korkuyor ama allahtan eşim evde değil yoksa hastaneye koşturmuştu 😄 karnımı severim konuşurum bazen dürtüklerim kızımı uyandırma bırak rahatsız etme der görseydi demediğini bırakmazdı😄