tazebiranne_hg04 Eminebysll kişiden kişiye değişir ama yüksek çıkmıyor genellikle 5ml üstündeyse pozitif sayılıyor
Sermec27 Eminebysll ilk oğlumda adetten 3 gün önce kan vermiştim 80 cıkmıştı ikinci oğlumda adetten 1 gün önce kan vermiştim 800 cıkmıştı 🥰
Busra617 Eminebysll herkeste farklılık gösterir adet öncesi çok yüksek cıkmaz ama Ben ⅚ gün vardı baktım 86 çıkmıştı
CanselY Eminebysll Adetten 3 gun once test yaptirip betayi 111 gormustum. 3 gun sonra tekrarladık. 880 lere cikmisti. 🌼
Eminebysll tazebiranne_hg04 Ben bugün adete 4 gün kala testi çift çizgi gördüm. Kan testine gitsem mi beklesem mi kararsız kaldım Bide betayı 0 görüp şoklanmak istemiyorum 🤷🏼♀️
Limonzeytin Eminebysll Git pztesi kan ver madem çizgi var. Silik bile olsa bi değer çıkar 5in üstünde çıkınca gebesn hayrlı olsn deriz😊 çekinp streste yapma sakin ol😊😊👍
Eminebysll moom222 Beklemek istiyorum aslında, ama içime dert olur benim. Bugün yaptırayım, düşük çıkarsa beta adetim gelmezse geciktiğinde bi daha giderim yaptırırım
Annesininportakali53 Eminebysll adete 6 gün kala kaset testle kopkoyu görüp direk kan testi yaptirinca 1979 gördüm hcg yi kuzum
Anime Eminebysll Adet günüme 4 gün kala kan verdim 42 çıktı. Pazartesi tekrardan kan vereceğim artışa bakılacak. Reglden önce verince düşük çıkıyor benim fikrim.
Annesininportakali53 Kuskoysunlaryoluna 4 haftalikken karından ultrasonla gördüm sonra 5+2 de tekrar gittim kese büyümüştü 6+5 tede karından bebeği gördüm ve kalp atışını duydum kuzum