Tugce-12 Herhangi bir belirtin var mıydı canım inşallah Rabbim gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin 🥰🥳🥰
Eminebysll Tugce-12 Hiç bir belirtim yoktu taa ki düne kadar Dün akşam göğüs uçlarım acımaya başladı, bide ara ara kasık ağrım oluyor
Harika178 Eminebysll bende yorumları seve seve okudum aşağılara kadar geldim sonuç nedir cok merak ettim bende heycanlı şekilde bekliyorum ☺️♥️
Rukiye24 benimmdunyamm merhaba geç döllenmeden şüpheleniyorum. 7 gün falan oldu yumurtlamadan erken gebelik test negatif iki günlük gecikmem var iki üç gündür arada kahvemsi leke arada kahverengi akıntı oluyor
2prensin_tekprensesiyim Yaaa hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin kendim hamile haberini almış kadar sevindim Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Eminebysll 2prensin_tekprensesiyim Allah razı olsun valla iyiki varsınız sevinci beraber paylaşıyoruz 🙏🙏 2 gün sonra tekrardan teste gidicem yükselme sağlıklı mı diye
2prensin_tekprensesiyim Eminebysll Hepimizden canm Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinn inşallah bizde çok istedik evlendigimizden bu yana Rabbim nasıp etmedi tam umudu kestiğimz anda Rabbim bu mucizeyi nasip etti bize 3.yilimiza oğluşumuzla grcez Allah nasip ederse 🤲
Eminebysll aycabelgin0 Belirtim düne kadar hiç yoktu Zaten cumartesi sabah kaset test yaptım, hiç bir belirti yokken. Adetime 4 gün kalmıştı gecikmemde yoktu Dünden beri göğüs uçlarım sızlamaya başladı, ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Başka hiç belirtim yok
Ozlemsarap Eminebysll e gelmis melek 😇😇😇 hayırlısıyla kalbini duymak saglikla kucaklasmak nasip olur umarim kimse kimseyi gormedi tanimiyor ama herkes birbirine seviniyor maşallah saglikla olsun hersey🥰