Nur22Elif Aynı rüyayı gördüm 😅 ama dün test yapmıştım negatifti o yüzden tekrarlamadım. Benim de 2 gün var. Ay sağlıkla huzurla gelsin bebiş. 💜💜🧿
Eminebysll Bedis39 Eşim öyle bir ikna etti ki 2 gün bekleme kararı aldık, böyle daha hayırlıdır belki
Meleq Eminebysll gözün aydın canım ben de adetime 4 gün kala kanda öğrenmiştim sonrasında bi hevesle idrar testi yaptım görüntü aynı böyleydi şimdi 24 haftalığız..🥰senin de hayırlı olsun inşallah..
Sumeyyeabdi Eminebysll gözünüz aydin hayırlı olsun 😚 olmus bu sefer kan t3sti verdiniz mi bnde 4 gün sonra yapmıştım testi pozitifti kan verdim hemen🥰
Simayimmmmm Benimde aynı senin gibi olmuştu rüyamda çift çizgi görmüştum o gun test yaptım pozitif çıktı canim 🌸hayırlı olsun
Eminebysll Nur22Elif Psikoloji etkilemiş olabilir, ama ben her gördüğüm rüyayı ciddiye almıyorum bilinçaltı rüyası olur diye. Ama gördüğüm rüyayı ciddiye aldım test yaptım silik çıktı.Şuan kan testi için beklemedeyim, yarın veya salı günü gitmeyi düşünüyorum 🙃
Nur22Elif Eminebysll benim de regl günüm yarın, bekleyeceğim bakalım. İnşallah hepimiz pozitif çıkarız.