Withminou Kizlaaaar 36+3 deyim kasiklarim agriyor ama cok degil bide bebek cok sik toplanip duruyor karnimda ama aci hissetmiyorum hic hafif bir sızı var dayanilmiycak gibi bisey degil ama vajinama baski oluyor ara ara napsam bilemedim. Dogum mu sizce bu?
eslemesila Withminou yalancı kasılmalar yada yavaş yavaş doğuma hazırlıkta olabilir geçmiş olsun Bi hastaneye başvurun ne olur ne olmaz
Dilara9406 Withminou ayyy kuzu ayni hafta ve aynisini yasiyorum bende dünden beri ayy heycanlandim ya dogururmuyuz acaba
Ayss344 Withminou aynısını yaşıyorum canım 🥲 dün akşam okadar kötü oldum ki yerimden kalkamadım😵💫 yalancı sancı bence
Withminou eslemesila yalanci kasilmalardan bende suphelendim ama vajinama yaptigi baski cok acayip sanki çişim varmış gibi hissediyorum, tuvalete gidiyorum bisey yok..
Withminou Dilara9406 ishal eklendi bide normalde full kabiz gezerim ben ama bugun 3. Kez tuvalate ciktim umarim gelir bebisler
Mlk116 Withminou doğum olcağı zamanda ishal oluyormuş bağırsaklar boşalıyormuş bebek kolay geçsin diye
_neslihan_ Withminou kız ben bugün 33 oldum 3 gündür ishalim gece boyu ful tualetteydim işadamı inanılmaz geliyor midem aşağı indi bebeğin hareketleri çok aşağımda hissediyorum sabah bir mide bulantısıyla uyandım akşama kadar durudan bende bakalım yalancı sancımı vajinamda inanılmaz bir baskı var sanki az zorlasam yırtılacak gibi acıyor
Ozlem0133 Benimde günüm aynı dün gece aynı şeyi bende yaşadım çok oluyordu sancım bi süre sonra geçti öyle uyuyabildim canım yalancı sancıymis demekki
Leylasiva21 Withminou 34+5 haftalık hamileyim ayni durumdayım geceden beri ve daha dün Sabah nst ye girdim sancı cikmadi. Bende bide sırt ağrısı var